Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie în lumea fotbalului mondial. A murit Mino Raiola, cel mai cunoscut impresar din lume

Publicat:

Este tragedie in lumea fotbalului mondial dupa ce s-a aflat ca a murit , unul dintre cei mai cunoscuți impresari din lume. Fostul impresar de fotbal a colaborat cu vedete cum sunt sau și avea incheiate contracte de sute de milioane de dolari. Doliu in lumea fotbalului. A murit Mino […] The post Tragedie in lumea fotbalului mondial. A murit , cel mai cunoscut impresar din lume appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea sportului mondial. A murit celebrul O.J. Simpson la 76 de ani

20:10, 11.04.2024 - Doliu imens in lumea sportului mondial! Orenthal James Simpson, cunoscut drept OJ Simpson, a murit la varsta de 76 de ani. El a fost unul dintre cei mai importanți running backs din istoria fotbalului american. Care a fost cauza decesului? O.J. Simpson a murit la varsta de 76 de ani O.J. Simpson, fostul…

Doliu in lumea fotbalului. Un jucator important s-a stins din viata

17:30, 10.04.2024 - E doliu la Dinamo Un important jucator al legendarei echipe a murit Vestea a fost data de echipa Marian Costea a fost un important jucator de hochei al Dinamo. Acesta s a stins din viata la 71 de ani. Era deja internat in spital, insa a fost tinut in viata cu ajutorul aparatelor, potrivit stiripesurse.ro.Iata…

Doliu in lumea fotbalului romanesc! A murit Emeric Ienei! Implinise recent 87 de ani

14:30, 04.04.2024 - Este zi de doliu in lumea fotbalului romanesc! A murit Emeric Ienei! Anunțul trist a șocat pe toata lumea. Antrenorul care a caștigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua in anul 1986 implinise recent varsta de 87 de ani.

Doliu in lumea sportului romanesc! A murit una dintre cele mai valoroase handbaliste din istorie / FOTO

16:10, 26.03.2024 - Este doliu in lumea sportului romanesc a murit una dintre cele mai valoroase handbaliste din istorie, in urma cu puțin timp. Despre regretata sportiva de performanța se știe ca a facut parte din cea mai prolifica generatie a handbalului feminin din istoria Romaniei si a Rapidului.

Doliu in lumea fotbalului! Un cunoscut sportiv a murit la 28 de ani, in accident / FOTO

11:30, 15.02.2024 - Lumea fotbalului este in doliu! Un cunoscut sportiv s-a stins din viața la varsta de 28 de ani, dupa ce a fost implicat intr-un grav accident rutier. Atacantul nu a avut nicio șansa de supraviețuire in urma impactului.

Doliu in lumea sportului. Kelvin Kiptum, recordmen mondial, a murit la 24 de ani. Ce s-a intamplat cu sportivul

09:51, 12.02.2024 - Conform informațiilor de ultima ora, este doliu in lumea sportului. Deținatorul recordului mondial la maraton masculin, kenyanul Kelvin Kiptum, in varsta de 24 de ani, a fost ucis alaturi de antrenorul sau, Gervais Hakizimana din Rwanda.

Doliu in lumea sportului! Detinatorul recordului mondial la maraton s-a stins din viața la varsta de 24 de ani. A murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau

07:21, 12.02.2024 - Lumea sportului internațional e in doliu! S-a stins din viața, la varsta de 24 de ani, detinatorul recordului mondial la maraton. Potrivit primelor informații, acesta a murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau.

Tragedie in lumea sportului: Kelvin Kiptum, recordmen mondial, a murit intr-un accident la 24 de ani

06:25, 12.02.2024 - Kenyanul Kelvin Kiptum, detinatorul recordului mondial la maraton a murit, duminica, impreuna cu antrenorul sau, intr-un accident rutier in Rift Valley, Kenya, conform News.ro.Astfel, s-a curmat cariera promitatoare a singurului barbat care a alergat maratonul in mai putin de doua ore si un minut,…


Ce parere ai despre aceasta stire?