Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie în judeţul Mureş! A murit sub ochii copiilor: "După vreo 5 minute am înţeles că se îneacă"

Publicat:

O adevarata tragedie a avut loc in weekend, in judetul Mures. Un barbat in varsta de 32 de ani, pescar, a murit dupa ce s-a inecat intr-un lac. Mersese acolo alaturi de familie, la pescuit, insa ceva total neprevazut s-a intamplat.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat s-a aruncat in fața trenului și a murit: tragedie cumplita, sambata dimineața, in județul Neamț

07:30, 04.05.2024 - Un barbat de 60 de ani, din județul Iași, s-a aruncat, sambata dimineața, in fața trenului și a murit, informeaza Mediafax.Un accident feroviar s-a produs, sambata, in localitatea Sabaoani, județul Neamț.

Tragedie in Vaslui. Un barbat a murit strivit de un zid de beton. Accidentul s-a produs sub ochii ingroziți ai fiului sau

18:15, 22.04.2024 - Tragedie de proporții in Vaslui! Un barbat a murit strivit de un zid de beton, in timp ce munceala propria casa. Barbatul s-a stins din viața sub privirea ingrozita a fiului sau, care a incercat sa ai salveze viața. Nici eforturile medicilor nu au fost suficiente pentru a supraviețui.

Tanarul din Timișoara, care a murit in salonul de tatuaje, a baut șapte energizante inainte de tragedie. Baiatul s-a stins sub privirea terifiata a prietenului: ”Si-a dat pur si simplu ochii peste cap”

14:50, 13.04.2024 - In urma cu o zi, un tanar de 23 de ani a murit subit intr-un salon de tatuaje. O posibila cauza decesului a fost stabilita, in urma cu puțin timp. Baiatul a baut șapte energizante inainte de tragedie. Totul s-a intamplat sub privirile prietenului sau tatuator.

Fetița unei moldovence din Italia a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. Mama: „Medicii m-au neglijat și abandonat”

13:25, 28.02.2024 - Tragedie intr-o familie de moldoveni din Italia. Fetița Vladei Savciuc și a partenerului sau, Alessandro, a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. „Medicii m-au neglijat și abandonat”, a declarat mama, conform rotalianul.com .

Tragedie intr-o comuna din judetul Cluj. Un copil de 11 ani a murit, dupa ce a inghitit un șurub de la bicicleta, in timp ce voia sa-si umfle roata

16:15, 23.02.2024 - O tragedie a avut loc, de curand, intr-o comuna din judetul Cluj. Un copil a inghitit un șurub de la bicicleta, in momentul in care voia sa-si umfle roata. Minorul a murit la scurt timp dupa incident.

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.

Tragedie pe DN 24 in județul Vaslui: O persoana a murit in urma unui accident rutier

18:45, 09.02.2024 - Un TIR si o masina s-au ciocnit, vineri, pe DN 24, in judetul Vaslui, iar o persoana care ramasese incarcerata nu a putut fi salvata.”Detasamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospeciala pentru descarcerare grea, o autospeciala de stingere cu apa si spuma, o ambulanta SMURD tip C1 (terapie…


Ce parere ai despre aceasta stire?