Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie în Italia. O româncă de 20 de ani, aflată în vizită la logodnic, a murit într-un accident

Publicat:

Tanara traversa strada prin loc nepermis, ca sa isi cumpere tigari, cand a fost lovita in plin de un . Diana ajunsese in Italia pe 29 august, in vizita la iubitul ei, iar peste doua zile urma sa se reintoarca in Romania. Potrivit ziarului online , șoferul autovehiculului a declarat ca aceasta traversa strada in fuga și a alunecat iar el, nereușind sa o evite, a lovit-o din plin.

Echipajele de la ambulanța au venit la locul tragediei și au gasit-o pe romanca in stare foarte grava. Ea inca ținea in mana bancnota cu care voia sa cumpere țigari, scrie presa locala, care…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident rutier cumplit, in Joia Mare. Doi oameni au murit, in Argeș

16:50, 02.05.2024 - Un accident rutier cu urmari cumplite s-a produs, joi, in județul Argeș. Echipajele de prim-ajutor au intervenit de urgența la locul nenorocirii, dar, din pacate, doi oameni nu au putut fi salvați. Accidentul rutier cu urmari grave a avut loc joi, pe DN 65A, in comuna Caldararu, din județul Argeș. Doua…

Despagubire istorica pentru familia unei romance care a murit in Italia. De ce decizia este o premiera

17:55, 25.04.2024 - Doua surori din Romania vor primi despagubiri de aproape 100.000 de euro din partea unei firme de asigurari din Italia. Decizia vine dupa ce sora lor, rezidenta in Italia, a decedat acolo intr-un grav accident rutier.

Caz șocant! O romanca a murit, dupa ce a facut un RMN! Acuzații grave impotriva medicilor

15:06, 19.04.2024 - O femeie de 54 de ani, originara din Romania, a murit in urma unei proceduri de rezonanța magnetica (RMN) la o clinica privata din Italia. O ancheta a fost inițiata pentru a elucida circumstanțele acestui deces cutremurator, iar suspiciunile cad acum asupra medicilor implicați.

Sfarșit tragic pentru un roman care urma sa se intoarca in țara, la familie. Barbatul in varsta de 50 de ani a murit in Italia, in timp ce incarca TIR-ul

18:05, 27.03.2024 - Un barbat care urma sa vina in Romania, la familie, a murit marți dimineața. Era plecat la munca in Italia, atunci cand a sfarșit tragic. Inițial, s-a spus ca ar fi vorba despre un accident de munca, asta pentru ca s-a stins din viața in timp ce incarca TIR-ul, intr-o parcare.

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

O romanca si cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu izbucnit in apartamentul lor din Bologna

11:16, 15.03.2024 - Trei copii, cu varste intre doi și șase ani, au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri in apartamentul lor din Bologna, in nordul Italiei. Mama micuților, originara din Romania, a murit in timp ce era transportata la spital, transmite agenția italiana ANSA.Potrivit ANSA, femeia…

Sfarsit cumplit pentru o familie de romani din Bologna, Italia. Mama si cei trei copii au murit intr-un incendiu.

11:11, 15.03.2024 - Trei copii mici au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, iar mama minorilor, in varsta de 32 de ani si originara din Romania, a decedat in timp ce era transportata la spital.


Ce parere ai despre aceasta stire?