Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie în Focșani: un adolescent de 17 ani a murit electrocutat în parc

Publicat:

Un adolescent de 17 ani din localitatea vranceana Campineanca a murit electrocutat, miercuri noapte, intr-un parc din Focsani, dupa ce ar fi mers sa-si faca nevoile in zona unei cladiri dezafectate.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in sportul romanesc, un alpinist a murit pe Everest, la altitudinea de 7.470

08:10, 22.05.2024 - Gabriel Viorel Țabara, in varst de 48 de ani, a murit luni dimineat in Tabra Ill de pe Everest, situata la 7470 de metri altitudine. Decesul sau a fost confirmat de oficialii citati de Everest Chronicle.Gabriel Viorel Țabara a fost gasit fara viata in cortul su de catre ghidul su Sherpa, a declarat…

Tragedie la Bistrița Nasaud: Un adolescent de 16 ani s-a rasturnat cu mașina și a murit

23:05, 21.05.2024 - Autoturismul care s-a rasturnat marți seara pe un drum forestier din județul Bistrița Nasaud era condus de un tanar de 16 ani, care a murit in urma accidentului. Alte șapte persoane, care se aflau in mașina, au fost ranite.

Tragedie la ieșirea din gara Medgidia: un barbat a murit sfartecat de tren

18:55, 10.05.2024 - Un barbat in varsta de 37 de ani a murit, vineri, dupa ce a fost lovit de un tren in Medgidia. Medicii sosiți la fața locului nu au putut decat sa constate decesul, victima prezentand leziuni incompatibile cu viața, potrivit reprezentanților SAJ Constanța.

Tragedie in prima zi de Paște: Doi oameni au murit, din cauza unui șofer cu permisul suspendat

14:55, 05.05.2024 - Doua persoane au murit duminica dupa ce mașina in care se aflau s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. Șoferul avea dreptul de a conduce anulat.Accidentul s-a petrecut pe DJ 221, in județul Braila.

Un barbat s-a aruncat in fața trenului și a murit: tragedie cumplita, sambata dimineața, in județul Neamț

07:30, 04.05.2024 - Un barbat de 60 de ani, din județul Iași, s-a aruncat, sambata dimineața, in fața trenului și a murit, informeaza Mediafax.Un accident feroviar s-a produs, sambata, in localitatea Sabaoani, județul Neamț.

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Tragedie in Bistrița, unde un barbat a murit dupa ce a fost surprins de un incendiu de vegetatie scapat de sub control

10:30, 03.03.2024 - Un tragic incident a avut loc sambata in zona dintre localitațile Dumbravița și Perișor din județul Bistrița-Nasaud. Un barbat in varsta de aproximativ 80 de ani a fost descoperit decedat in apropierea unui incendiu de vegetație uscata, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații…

Tragedie! Doi cetateni romani au murit in incendiul devastator din Valencia. Informatia, confirmata de MAE

08:25, 28.02.2024 - Doi cetateni romani au murit in incendiul devastator de la Valencia. Informatia a fost confirmata de Ministerul Afacerilor Externe.Initial, cei doi cetateni romani fusesera declarati disparuti.Potrivit MAE, familia cetatenilor romani decedati a fost notificata de autoritatile spaniole, conform procedurilor.De…


Ce parere ai despre aceasta stire?