Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie în Campusul Studenţesc: un tânăr de 24 de ani, masterand la Facultatea de Arhitectură Navală, a murit azi-noapte

Publicat:

Claudiu Ionut Oprea era student in anul I la Master, la Facultatea de din cadrul Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati. Aseara, el le-a spus colegilor de camera ca se simte cam rau, ca resimte dureri mari in cosul pieptului, dar a crezut ca-i ceva trecator si s-a culcat. Azi dimineata, colegii au vazut ca nu mai respira si au chemat Ambulanta. Din pacate, medicii s-au chinuit in zadar sa-l resusciteze li au fost nevoiti sa declare decesul.

Voluntar activ in , Claudiu a stiut sa se faca placut peste tot pe unde a umblat. Nu era lipsit de vicii, dar…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soft pentru estimarea distrugerilor de cladiri in razboi, creat la Universitatea din Galați

23:40, 27.03.2024 - Estimarea distrugerilor provocate de in razboi de atacurile cu drone și rachete sau bombardamente poate fi realizata cu ajutorul unei aplicații create de un student de Facultatea de Inginerie a Universitații din Galați A aparut un soft pentru estimarea distrugerilor de cladiri in razboi! In conflictul…

Noua „Ada Kaleh”! S-a consolidat insula de 2 km aparuta in mijlocul Dunarii, la Galați

07:50, 21.03.2024 - O insula formata in mijlocul Dunarii s-a stabilizat ca o noua forma de relief, nemaifiind acoperita de ape nici in perioadele in care nivelul apelor fluviului sunt in creștere ca urmare a precipitațiilor și topirii zapezilor din bazinul hidrografic. Daca in anii 70 disparea sub apele lacului de acumulare…

S-a stins din viata profesorul Daniel Barbu, fost ministru al Culturii

12:30, 18.03.2024 - Profesorul Daniel Barbu, fost ministru al Culturii, a murit luni. Anunsul a fost facut de Facultatea de Teologie Romano Catolica a Universitatii din Bucuresti.Astazi, a trecut la cele vesnice prof. Daniel Barbu. Sa se odihneasca in pace. Si a trait viata sub motto ul: 39;Nil nisi Cruce 39;. Domnul sa…

Studenții Universitații din Bacau viziteaza Centrul de Cercetare REXDAN: O experiența educativa de excepție in domeniul științelor mediului

13:10, 15.03.2024 - Studenții de la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau au avut o experiența educativa de excepție in data de 12.03.2024, cand au vizitat Centrul de Cercetare REXDAN, parte a Universitații „Dunarea de Jos” din Galați. Studenții, incadrați in programul de studii de licența Biologie, Departamentul…

Paine cu gust si proprietati de carne, ultima inventie brevetata la Galați

05:05, 13.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, noteaza Agerpres.…

„Painea cu friptura”, inventata de cercetatorii din Galați, a fost brevetata de OSIM 

20:05, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM) a acordat cercetatorilor de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universitații „Dunarea de Jos” din Galați brevetul de invenție pentru „painea proteica”, cu adaos din carne, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la…

Profesorii de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati au inventat painea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”

15:30, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor.

Galati: Paine cu gust si proprietati de carne – inventie brevetata la Universitatea ‘Dunarea de Jos’

15:01, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii ‘Dunarea de Jos’ din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor. Potrivit informatiilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?