Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE în Buzău. O persoană a murit, iar alte şase au fost rănite într-un accident

Publicat:

"Din primele informații rezulta ca accidentul ar fi fost provocat de un șofer care a efectuat o manevra imprudenta in trafic, acesta ar fi incercat sa depașeasca o combina agricola, fara sa observe ca din sens opus vin cu viteza alte mașini", a declarat pentru AGERPRES agentul șef de la Biroul de presa al IPJ Buzau.

Potrivit sursei citate, șoferul a lovit doua autoturisme de pe contrasens, iar un alt autoturism care circula in spatele sau a fost implicat, de asemenea, in accident.

"Șoferul care a efectuat manevra imprudenta a decedat, iar alte șase persoane, dintre…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Atacuri rusești din duminica Paștelui ortodox. O persoana a murit, 17 au fost ranite in Harkov

23:46, 05.05.2024 - Atacurile rusești din duminica Paștelui ortodox au ucis o femeie ingropata sub daramaturi și au ranit 17 persoane in orașul ucrainean Harkov și in regiunea inconjuratoare, au declarat oficialii regionali.

Tragedie la o zi de naștere in SUA. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost ranite grav de o șoferița bauta

10:15, 21.04.2024 - Accident tragic in statul Michigan din SUA. O femeie care s-a urcat bauta la volan a intrat cu mașina intr-un club unde se ținea o zi de naștere. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost grav ranite.

Tragedie la Viseu de Sus. O persoana a murit carbonizata intr-o anexa gospodareasca

11:10, 10.04.2024 - La solicitarea IPJ Maramureș, 6 pompieri militari din cadrul Secției de pompieri Vișeu de Sus au intervenit cu o autospeciala de stingere pentru lichidarea unui incendiu localizat la o anexa gospodareasca de aproximativ 12 mp din localitatea Vișeu de Sus. In interior a fost gasita o persoana carbonizata.…

Tragedie in București. O femeie a murit, dupa ce a cazut de la etajul 11 al unui bloc

10:30, 08.04.2024 - O femeie de 31 de ani a murit, luni, dupa ce a cazut de la etajul 11 al unui bloc din Capitala. Politistii incearca sa stabileasca acum ce s-a intamplat. Potrivit unor surse judiciare este vorba despre o femeie, nascuta in Iran, care a cazut de la etajul 11 al unui bloc de pe Bulevardul […] The post…

Tragedie in Turcia! Cel putin 29 de persoane au murit intr-un incendiu izbucnit intr-o discoteca

17:51, 02.04.2024 - Cel putin 29 de persoane au murit si opt au fost ranite marti intr un incendiu declansat intr o discoteca situata la subsolul unui imobil rezidential cu 16 etaje din centrul orasului Istanbul, a anuntat biroul guvernatorului Istanbului, Davut Guuml;l, transmit AFP, Reuters si dpa, citate de Agerpres.ro…

Tragedie rutiera: O persoana a murit și șase au fost ranite, intr-un accident cu trei autoturisme

14:25, 24.03.2024 - O persoana a murit și șase au ajuns la spital in urma unui accident rutier care a avut loc duminica pe șoseaua de centura din Caransebeș. In evenimentul rutier au fost implicate trei mașini.

Grav accident pe Autostrada Soarelui! O persoana a murit și alte trei au fost ranite, dupa ce o mașina s-a rasturnat. Traficul spre București este blocat 

17:06, 16.03.2024 - Un accident grav a avut loc pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona localitații Lehliu Gara, din județul Calarași. O persoana a murit și alte trei au fost ranite, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat. Traficul spre București este blocat.

Accident in județul Buzau. O persoana a murit și alte patru au fost ranite

15:51, 23.02.2024 - O persoana a murit și alte patru au fost ranite vineri intr-un accident produs pe DN2E85, la ieșire din Ramnicu Sarat catre Focșani, județul Buzau. Accidentul a fost provocat de un sofer care a pierdut controlul. Masina sa a ricosat in alt autoturism.


Ce parere ai despre aceasta stire?