Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trafic ilicit de arme contracarat la frontiera moldo-ucraineană

Publicat:

Un polonez și doi ucraineni au fost depistați la frontiera moldo-ucraineana cu un pistol și alte muniții fara acte de proveniența și deținere. Cazul a fost inregistrat in PTF Palanca-Maiaki-Udobnoe, pe sensul de intrare in țara. Astfel, la linia de control s-au prezentat cetațenii menționați cu un mijloc de transport, inmatriculat in Polonia. In urma controlului efectuat de catre polițiștii de

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

(foto) Aglomerație la frontiera cu Ucraina, pe ambele direcții de deplasare: Au fost deschise toate pistele de control

17:25, 14.05.2024 - Poliția de Frontiera informeaza ca PTF comun Palanca-Maiaki-Udobnoe inregistreaza trafic intensiv pe ambele direcții de circulație. Cele patru autoritați de frontiera și vamale din Moldova și Ucraina activeaza in regim sporit.

Un ministru francez avertizeaza Europa: „Suntem bombardati de propaganda Rusiei lui Vladimir Putin si a curelelor sale de transmisie”

16:45, 21.04.2024 - Franta si alte tari europene sunt "bombardate de propaganda rusa" odata cu apropierea alegerilor europene din 9 iunie, a avertizat, intr-un interviu, ministrul francez delegat pentru afaceri europene, Jean-Noel Barrot, scrie Agerpres preluand AFP."Suntem bombardati de propaganda Rusiei lui Vladimir…

(foto) Ultima ora! Fragmente de drona, depistate in zona de frontiera moldo-ucraineana

16:50, 04.04.2024 - Poliția de Frontiera anunța ca astazi, 4 aprilie 2024, in jurul orei 14:15, in apropierea localitații Etulia- Vladiceni, r. Vulcanești, au fost identificate alte fragmente ale unei drone distruse cu inscripția pe aripa - „Герань-2".

Semnul de circulație care ii baga in ceata pe soferii din Romania. Ce inseamna cand il vezi in trafic

11:30, 27.03.2024 - Cand vine vorba de semnele de circulație, multe dintre ele sunt extrem de utile, dar in cazul unora exista mici probleme de perceție și de ințelegere a acestora. Este și cazul de fața, in care vorbim despre semnul de circulație care ii baga in ceata pe soferii din Romania.

Un polițist de frontiera a denunțat un caz de corupere: Pentru ce a vrut sa dea mita un ucrainean

15:55, 22.03.2024 - Un cetațean al Ucrainei a incercat sa dea mita unui polițist de frontiera, pentru ca acesta sa „nu observe” lipa ștampilei de intrare in țara din pașaport. Cazul a aut loc la punctul de trecere a frontierei Leușeni, iar barbatul strain incerca sa ajunga in Romania.

POLIȚIA DE FRONTIERA A condus cu permisul fals, dar a fost oprit la frontiera

13:00, 21.03.2024 - Polițiștii de frontiera satmareni cerceteaza un cetațean roman care a prezentat la controlul de frontiera un permis de conducere fals, avand insemnele autoritaților din Polonia. The post POLIȚIA DE FRONTIERA A condus cu permisul fals, dar a fost oprit la frontiera first appeared on Informatia Zilei…

A ramas fara marfa: Un moldovean a incercat sa introduca ilicit in țara aparate medicale

12:35, 02.03.2024 - Un moldovean a incercat sa introduca ilicit in țara aparate medicale folosite in stomatologie. Cazul a fost inregistrat de catre funcționarii postului vamal Leușeni, in cadrul controlului unui mijloc de transport de model „Mercedes Sprinter”, ce se deplasa din Franța spre Republica Moldova.

Pantofi sport in valoare de 1.200.000 de lei, depistati in Portul Constanța

14:10, 23.02.2024 - Politistii de frontiera din Constanța – Sud Agigea au descoperit intr-un container sosit din China, 512 perechi de pantofi sport. Bunurile susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuala al unei marci cunoscute sunt in valoare de aproximativ 1.200.000 de lei. Bunurile au fost ridicate…


Ce parere ai despre aceasta stire?