Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRADIȚIE CREȘTINĂ Viața și învățăturile Sfântului Macarie Egipteanul

Publicat:
TRADIȚIE CREȘTINĂ Viața și învățăturile Sfântului Macarie Egipteanul

cel Mare, exemplu de asceza și sfințenie, a trait o viața de rugaciune profunda in pustia Egiptului, fiind venerat ca un luminator duhovnicesc și invațator al credinței. The post TRADIȚIE CREȘTINA Viața și invațaturile first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

MISTERUL LUI MARIN CEAUȘESCU O privire in viața și destinul lui Marin Ceaușescu, omul politic obscur din umbra

10:35, 07.04.2024 - Marin Ceaușescu avea 74 de ani cand s-a spanzurat. The post MISTERUL LUI MARIN CEAUȘESCU O privire in viața și destinul lui Marin Ceaușescu, omul politic obscur din umbra first appeared on Informatia Zilei .

DESPRE LACUL OȚELOAIA Lacul Oțeloaia, intre legenda și tradiție

11:11, 01.04.2024 - In inima naturii salbatice din județul Satu Mare se ascunde un colț de rai, un loc de o frumusețe izbitoare și liniște profunda – Lacul Oțeloaia. The post DESPRE LACUL OȚELOAIA Lacul Oțeloaia, intre legenda și tradiție first appeared on Informatia Zilei .

MARȘ PENTRU VIAȚA Peste 300 de copii au participat la evenimentul organizat in Carei

12:10, 29.03.2024 - Echipați cu afișe și pancarte, cei peste 300 de participanți au pornit apoi spre Spitalul Municipal Carei, unde au rostit impreuna o rugaciune. The post MARȘ PENTRU VIAȚA Peste 300 de copii au participat la evenimentul organizat in Carei first appeared on Informatia Zilei .

EVALUAREA NOILOR REGLEMENTARI Analiza impactului speranței de viața asupra varstei de pensionare

12:10, 29.03.2024 - Despre speranța de viața in Romania, se constata ca, deși numarul de persoane in varsta a crescut semnificativ in ultimii ani, speranța de viața nu a evoluat in aceeași masura. The post EVALUAREA NOILOR REGLEMENTARI Analiza impactului speranței de viața asupra varstei de pensionare first appeared on…

DOLIU Nicolae Manolescu, președinte al Uniunii Scriitorilor din Romania și critic literar cunoscut, a incetat din viața la varsta de 84 de ani.

21:15, 23.03.2024 - Nicolae Manolescu, criticic literar și președinte al Uniunii Scriitorilor din Romania, s-a stins din viața la 84 de ani, lasand in urma o moștenire culturala de neinlocuit. The post DOLIU Nicolae Manolescu, președinte al Uniunii Scriitorilor din Romania și critic literar cunoscut, a incetat din viața…

DESERT Mucenici Moldovenești cu miere și nuca: O tradiție de 9 Martie

11:55, 09.03.2024 - In pragul sarbatorii creștine a celor 40 de Mucenici, marcam inceputul unui nou an agricol cu o rețeta tradiționala plina de aroma și dulceața: Mucenici moldovenești cu miere și nuca. Aceasta delicatesa, simpla și reconfortanta, reprezinta un mod dulce de a onora aceasta zi speciala. The post DESERT…

Dialogul cu Dumnezeu Rolul și importanța rugaciunii in viața creștina

12:35, 26.02.2024 - Este important sa ne rugam cu smerenie și incredere, rostind rugaciunile in numele lui Iisus Hristos The post Dialogul cu Dumnezeu Rolul și importanța rugaciunii in viața creștina first appeared on Informatia Zilei .

MANIFESTARE IN CAREI Expoziție de fotografie intitulata „Salaj– Frumusețe, Tradiție, Poveste” la Castelul Karolyi

21:25, 22.02.2024 - Vineri, 1 martie 2024, de la ora 17, la Centrul Expozițional GPU din Castelul Karolyi din Carei, va fi vernisata expoziția de fotografie „Salaj– Frumusețe, Tradiție, Poveste”- ediția a VI-a 2023. The post MANIFESTARE IN CAREI Expoziție de fotografie intitulata „Salaj– Frumusețe, Tradiție, Poveste” la…


Ce parere ai despre aceasta stire?