Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Toto Tamuz: "Lui Lucescu i-am dat gol, acum o să înscriu pentru el". Cum va celebra dacă Petrolul va lua titlu

Publicat:

este jucatorul responsabil pentru a-l face uitat din atacul Petrolului pe preferatul tribunelor, , care a ajuns in Bulgaria la . Nigerianul cu cetațenie israeliana și-a adus aminte cum a marcat impotrvia lui , actualul sau antrenor, pe vremea cand jucat pentru și a dezvaluit ce l-a convins sa aleaga Petrolul. "M-au convins obiectivele, a contat ca echipa lupta pentru titlu si ca are jucatori remarcabili, ca Albin sau Mutu. Era o provocare pentru mine. Ultima data cand am inscris a fost acum un an, pentru Hapoel.…

Citeste articolul mai departe pe stiridesport.ro…  

Sursa articol: stiridesport.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razvan Lucescu și povestea celui de-al doilea titlu cucerit cu PAOK: „Suporterii erau foarte critici la inceput. Cand caștigi, devii Dumnezeu”

13:20, 20.05.2024 - Razvan Lucescu a caștigat al doilea sau titlu de campion al Greciei cu PAOK Salonic, iar antrenorul in varsta de 55 de ani a povestit cat de intensa a fost aventura echipei sale din acest sezon.

Super League: Aris vs PAOK - Razvan Lucescu, la o victorie de titlu

10:11, 19.05.2024 - Aris - PAOK, meci contand pentru etapa a 10-a a play-off-ului (ultima) din campionatul Greciei, este programat, duminica, 19 mai, de la ora 20:00, pe Stadio Harilaou „Kleanthis Vikelidis” din Salonic, si va fi transmis in direct de platforma de streaming AntenaPLAY.

Decizia luata de Razvan Lucescu inainte de meciul pentru titlu din Grecia

12:41, 18.05.2024 - Razvan Lucescu (55 de ani) este la doar 90 de minute distanța de a caștiga al doilea titlu de campion al Greciei cu PAOK Salonic, dupa cel din 2019. PAOK se va deplasa pe terenul lui Aris duminica, in ultima etapa din play-off-ul Superligii elene (a 10-a), și are nevoie de victorie pentru a fi sigura…

Aris - PAOK, meciul de titlu al lui Razvan Lucescu in Grecia, live in AntenaPLAY (duminica, 20:00)

17:45, 16.05.2024 - Aris - PAOK, meciul de titlu al lui Razvan Lucescu in Grecia, va fi live in AntenaPLAY. Partida din ultima etapa din Superliga greaca se va disputa duminica, de la ora 20:00, si va stabili campioana.

Comparație onoranta pentru Razvan Lucescu dupa ce a ajuns la 90 de minute de al doilea titlu cu PAOK. „Neplacut de mulți, dar valoros!”

11:36, 16.05.2024 - Razvan Lucescu (55 de ani), antrenorul lui PAOK, a fost numit de presa elena „Mourinho al saracului”. „PAOK e echipa cu cea mai mare realizare a sezonului și asta i se datoreaza intr-o mare parte romanului. A reușit ceea ce parea imposibil. Trei victorii la rand, cu AEK, Olympiakos și Panathinaikos!”,…

Un francez va arbitra lupta la titlu a echipei lui Razvan Lucescu! PAOK – Olympiacos se vede exclusiv in AntenaPLAY

15:40, 10.05.2024 - Un francez va arbitra lupta la titlu a echipei lui Razvan Lucescu. Willy Delajod se va afla la centru in partida dintre PAOK si Olympiacos, meci care se vede exclusiv in AntenaPLAY, pe 12 mai, de la ora 20:00.

PAOK Salonic a invins liderul AEK Atena si a redeschis lupta pentru titlu in Grecia

12:20, 29.04.2024 - PAOK Salonic, echipa antrenata de romanul Razvan Lucescu, a invins in extremis, cu 3-2, formatia AEK Atena, liderul la zi din Superliga de fotbal Greciei, si a relansat matematic lupta pentru titlu inaintea ultimelor doua etape din play-off.

Razvan Lucescu e convins ca vulturii cu doua capete se vor califica semifinala Conference League

09:35, 12.04.2024 - BUCUREȘTI (MEDIAFAX) - Tehnicianul roman al echipei de fotbal grece PAOK Salonik și-a exprimat convingerea ca echipa sa poate obține calificarea in semifinala Conference League. PAOK a fost invinsa joi de Club Brugge, in deplasare, cu 1-0. Portarul Dominik Kotarski a fost eroul grecilor, dupa ce a aparat…


Ce parere ai despre aceasta stire?