Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TOȚI părinții din România trebuie să le afle: TOP ȘAPTE sfaturi privind protejarea anticoronavirus în școli

Publicat:

Expertul in sanatate publica, Razvan Cherecheș, a fost intrebat de un profesor cum poate sa se protejeze și sa protejeze copiii dupa inceperea școlii fața in fața. El a oferit șapte sfaturi pentru protecția profesorului și patru sfaturi pentru protejarea elevilor.

In total sunt șapte sfaturi pentru profesori ca sa se protejeze dupa inceperea școlii. In primul rand, expertul in sanatate publica, Razvan Cherecheș, le recomanda profesorilor care au boli cronice sa ramana acasa și sa continue activitatea in sistem online, conform Mediafax.

Citește și: Florin Cițu DA BOMBA! PRIMUL…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul finantelor, asteptat la ”Ora Guvernului”

07:26, 22.04.2024 - Ministrul finantelor, Marcel Bolos, este asteptat la dezbaterile politice din cadrul „Orei Guvernului”,  dupa ce Biroul permanent al Camerei Deputatilor a aprobat, la 16 aprilie, cererea a grupului parlamentar al AUR de a se organiza dezbaterea politica cu tema „Romania traieste pe datorie. Datoria…

Sanatate curata in Ținutul Buzaului. Elevii școlilor asociate UNESCO, implicați in protejarea biodiversitații

13:15, 09.04.2024 - Cu sprijinul Consiliului Județean Buzau, elevii celor trei Școli asociate UNESCO din județ au vizitat, vineri, mai multe obiective din Geoparcul UNESCO „Ținutul Buzaului” și au conștientizat cat de prețioase sunt aceste comori.   Geoparcul „Ținutul Buzaului”, al doilea Geoparc Internațional UNESCO din…

Sanatate curata in Ținutul Buzaulu. Elevii școlilor asociate UNESCO, implicați in protejarea biodiversitații

11:30, 09.04.2024 - Cu sprijinul Consiliului Județean Buzau, elevii celor trei Școli asociate UNESCO din județ au vizitat, vineri, mai multe obiective din Geoparcul UNESCO „Ținutul Buzaului” și au conștientizat cat de prețioase sunt aceste comori.   Geoparcul „Ținutul Buzaului”, al doilea Geoparc Internațional UNESCO din…

IPJ Argeș și Asociația EDUXANIMA lanseaza o campanie impotriva abuzului asupra animalelor

08:35, 09.04.2024 - Organizatia Eduxanima și Inspectoratul de Politie Judetean Arges se unesc pentru a lansa o campanie cruciala, pentru reducerea abuzului fața de animale si pentru conștientizarea importantei protejarii acestora – prima campanie din Romania derulata in acest scop in cadrul unui parteneriat public- privat.…

Asociatii de pacienti se alatura Hubului de Inovatie in Sanatate

12:45, 21.03.2024 - Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din Romania (COPAC) si Asociația Pacienților cu Afecțiuni Autoimune (APAA) devin primele asociații de pacienți care se alatura Hubului de Inovație in Sanatate.   Hubul de Inovație in Sanatate, lansat in 2023 de catre Ministerul Sanatații, Alianța…

Romania, printre țarile care au cele mai multe probleme de sanatate orala. Consultații stomatologice gratuite in cadrul campaniei de la UMF Cluj.

15:01, 20.03.2024 - Universitatea de Medicina și Farmacie Cluj-Napoca deruleaza campania „Cu un zambet mai aproape de sanatate!” care prevede promovarea educației pentru sanatate orala in randul copiilor de gradinița și a elevilor și acordarea de consultații stomatologice gratuite.

Cum sa iți sprijini copilul pentru inceputul școlii? Descopera aici sfaturi practice pentru parinți

18:05, 08.03.2024 - Cum sa iți sprijini copilul pentru inceputul școlii? Descopera aici sfaturi practice pentru parinți In fiecare an, in pragul unui nou inceput școlar, parinții devin figurile centrale care construiesc și orienteaza sprijinul necesar și sunt ghizi emoționali pentru cei mici, pregatindu-i pentru aventura…

Proiectul privind inscrierea copiilor in clasa pregatitoare pentru anul școlar 2024-2025, pus in dezbatere publica de Ministerul Educației

14:55, 11.02.2024 - Din 25 martie, școlile sunt obligate sa afișeze numarul de locuri și clase pregatitoare alocate, inclusiv pe site, daca exista, și pe site-ul inspectoratului școlar județean. Parinții pot depune cererile in perioada 11 aprilie – 14 mai.


Ce parere ai despre aceasta stire?