Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Toți membrii unei formații, MORȚI într-un accident de mașină

Publicat:

Membrii grupului britanic de indie-rock și managerul lor au murit in Suedia intr-un accident, dupa ce mașina in care se aflau s-a rasturnat de pe un pod mobil și a plonjat de la o inalțime de aproximativ 20 de metri.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident la Dej, un barbat a murit dupa ce s-a izbit cu mașina de un cap de pod

09:00, 19.05.2024 - Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit in cursul nopții trecute la un accident rutier petrecut pe strada Bistriței din municipiul Dej. La fața locului au fost dislocate doua autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ. Pompierii au gasit la fața locului un autoturism avariat,…

FOTO | Accident grav in Vaslui. O femeie a murit pe loc si alta a fost grav ranita, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de un copac

10:35, 11.05.2024 - O femeie a murit si alta a fost grav ranita dupa ce masina in care se aflau a derapat, pe un drum judetean din Vaslui si s-a izbit violent de un copac. A fost nevoie de interventia echipajelor de descarcerare pentru scoaterea celor doua dintre fiarele autovehiculului distrus, conform news.ro.

Accident in Huedin! A depașit neregulamentar și a sarit cu mașina intr-un șanț - FOTO

17:45, 09.05.2024 - Un șofer a cazut cu mașina intr-un șanț de pe marginea drumului, dupa ce a forțat o depașire neregulamentara.La data de 9 mai a.c., in jurul orei 16.40, a fost inregistrat un accident rutier pe DN1 E60, in orașul Huedin, la intersecția cu strada Abatorului.”Din primele cercetari efectuate a rezultat…

Doi morți dupa ce un șofer fara permis de conducere s-a izbit violent cu mașina de un copac, in județul Braila

15:00, 05.05.2024 - Accident grav in prima zi de Paști, in județul Braila. Doua persoane de 32 și 41 de ani au murit, dupa ce mașina in care se aflau s-a izbit violent de un copac. Barbatul aflat la volan avea permisul anulat.

Accident șocant, cu 3 morți, pe DN1. Un camion a trecut peste o mașina și a cazut de pe pod

21:50, 08.03.2024 - Un accident grav s-a produs vineri pe drumul national DN 1, pe centura orasului Avrig. Trei persoane și-u pierdu viața. Din primele informații, un camion a trecut peste o mașina și apoi a rupt balustrada podului, cazand pe calea ferata. Tragedia s-ar fi produs dupa ce una din roțile camionului au explodat,…

Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod

20:05, 08.03.2024 - Un camion a trecut peste o mașina, apoi s-a prabușit de pe un pod in aceasta dupa amiaza pe DN1. Trei barbați au murit in... The post Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod

18:21, 08.03.2024 - Un camion a trecut peste o mașina, apoi s-a prabușit de pe un pod in aceasta dupa amiaza pe DN1. Trei barbați au murit in... The post Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident cu 3 morți pe DN1, in Avrig. Un camion a trecut peste o mașina, apoi s-a prabușit de pe un pod

17:05, 08.03.2024 - Trei barbați au murit, vineri, intr-un accident rutier care a avut loc pe drumul national DN1, pe centura orasului Avrig. Un TIR a intrat intr-o mașina dupa ce i-a explodat roata, dupa care a cazut de pe un pod.


Ce parere ai despre aceasta stire?