Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Toți credeau că această tânără este însărcintată, dar adevărul este cu totul altul

Publicat:

Nu, nu este insarcinata, ci doar balonata. , o antrenoare de fitness in varsta de 27 de ani din Suedia, sufera de sindromul premenstrual, ca alte milioane de femei din intreaga lume. Citește și – Remedii naturale pentru a scapa de sindromul premenstrual Ea a postat pe o rețea de socializare o fotografie in care iți etaleaza abdomenul umflat inainte de menstruație pentru a le incuraja pe toate femeile sa nu se mai simta rușinate de modul in care arata in acea perioada a lunii. Mesajul ei a devenit viral pe Internet: „Unele dintre voi au mai vazut asta inainte. Altele nu. Unele dintre…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cateva zile pana la „Hunt the Wolf 2024” – Un turdean printre concurenți!

20:40, 04.05.2024 - Turdeanul Razvan Jurca va participa la cea mai dura competiție de ATV din lume, Hunt The Wolf, concurs ce se va desfașura in acest an la Baișoara. „Mai sunt 9 zile pana la startul celui mai puternic concurs din intreaga Europa, unde peste 60 de rideri v-or fi la linia de start..HUNT THE WOLF 2024…v-oi…

Mesajul lui Catalin Maruța pentru Bontea, Scarlatescu și Dumitrescu dupa ce s-a aflat ca revin la „MasterChef”: „Sa nu veniți cu mana goala”

14:26, 17.04.2024 - Catalin Maruța le-a lansat in direct la TV invitația lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Catalin Scarlatescu de a aparea in emisiunea lui de la Pro TV. Sunt acum colegi de trust, caci cei trei bucatari vor fi jurați la „MasterChef”, in sezonul 9. Ieri s-a aflat ca Sorin Bontea, Florin Dumitrescu…

A aparut o noua metoda de inșelaciune! Cum arata mesajul pe care romanii il primesc și la ce trebuie sa fie atenți

13:30, 11.04.2024 - A aparut o noua metoda de inșelaciune pe Internet! Romanii trebuie sa fie foarte atenți la escrocherii. Iata cum arata mesajul pe care romanii il primesc prin SMS, dar și la ce trebuie sa fie atenți!

INFORMAȚII (IN)UTILE – 03.04.2024

08:10, 03.04.2024 - CARAȘ-SEVERIN – Zilnic ne parvin informatii de tot felul. Unele nu pot fi dezvoltate astfel incat sa iasa articole de ziar. Altele sunt amuzante, altele chiar inutile. Incercam sa va mai plimbam printre susoteli de prin toate domeniile, jocuri de culise de prin politica. Toate au un sambure de adevar,…

Mesajul SRI de 8 martie, viral pe internet: "Cele mai bune filaje nu ne aparțin". Ce au transmis alte instituții

13:50, 08.03.2024 - O postare a Serviciului Roman de Informații (SRI), publicata de 8 martie, a devenit virala pe rețelele de socializare starnind un val de reacții in randul internauților. Mesaje de felicitare de Ziua Internaționala a Femeii au fost transmise și de alte instituții ale statului.

Cum a reacționat Patrick Mouratoglou, dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep. Mesajul antrenorului de tenis a starnit un val de reacții pe internet: „Adevarul a invins”

09:45, 06.03.2024 - Dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a scris și un mesaj pentru victoria obținuta de sportiva noastra. Iata care a fost mesajul antrenorului, care a general un val de reacții in mediul online!

Cele mai bune ceaiuri pentru colon. Remedii care te pot ajuta sa ai un tranzit normal

21:45, 21.02.2024 - Exista mai multe tipuri de ceaiuri care pot avea multiple beneficii pentru colon. De exemplu, ceaiurile de menta și ghimbir pot ajuta la ameliorarea simptomelor digestive precum balonarea și inflamația. Ce poți face ca sa ai un tranzit normal și sa previi balonarea.

Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Mesajul emoționant transmis de Sabina Cercel, nora regretatului manelist, pe internet: „Te vom iubit mereu, tata!”

11:21, 19.02.2024 - Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Regretatul interpret de muzica de petrecere a trecut in neființa, in toamna anului 2021, rapus de boala nemiloasa COVID-19. Iata ce mesaj emoționant i-a transmis de Sabina Cercel, soția lui Ionuț Cercel, pe internet, regretatului artist!


Ce parere ai despre aceasta stire?