Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tot ce trebuie să știm despre consumul de spanac primăvara. Beneficii și proprietăți.

Publicat:

Consumul de spanac este recomandat tot timpul anului, dar este mai important primavara, pentru ca spanacul este bogat in fier, element necesar pentru prevenirea, dar și combaterea anemiei. Fierul este un micronutrient necesar organismul uman, cu rol in transportul oxigenului la tesuturi.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce este gradina „lasagna”. In ce consta tehnica de plantare și ce beneficii aduce florilor

20:50, 19.04.2024 - Ești pasionata de gradinarit? Playtech Știri iți explica in materialul de astazi ce este gradina „lasagna”, in ce consta aceasta tehnica de plantare, ce beneficii aduce și cum trebuie sa o pui in aplicare. Ce este gradina „lasagna” și ce beneficii aduce noul trend de plantare a florilor Primavara este…

Rețete de mancare cu usturoi verde

10:11, 10.04.2024 - Usturoiul verde este una dintre cele mai apreciate verdețuri de primavara. Pe langa gustul sau unic, usturoiul verde este bogat in nutrienți și compuși benefici pentru sanatate. Afla cum il poți include in alimentație și descopera unele dintre cele mai delicioase rețete de mancare cu usturoi verde.Despre…

Secretele curei cu papadie: se ține la inceputul primaverii și are beneficii sigure pentru sanatate

01:05, 03.04.2024 - Papadia este inrudita cu prețioasa rucola. Au același gust ușor amarui, și frunzele tinere pot orna oricand o salata. Este intalnita peste tot in locurile insorite, sub diferite specii și nume: laptuca, floare de malai, crestațea. Nutriționistul Luminița Catana ofera detalii despre o cura mai puțin…

De ce e bine sa bei ceai de feriga. 10 beneficii și proprietați terapeutice

20:41, 01.04.2024 - Feriga nu este doar o planta frumoasa, ci și un adevarat izvor de beneficii pentru sanatatea noastra. Iata de ce este recomandata de medici. Ce proprierați terepeutice are atunci cand vine vorba de organismul uman.

Ce beneficii pentru sanatate are consumul de kaki. Fructul este recunoscut datorita gustului sau dulce și texturii moi

12:40, 31.03.2024 - Kaki conține antioxidanți și nutrienți importanți, cum ar fi fibrele și vitamina A. De asemenea, se spune ca poate avea multe beneficii potențiale pentru sanatate și acest fruct poate fi savurat intr-o varietate de preparate.

7 idei de plimbari in aer liber pentru aceasta primavara. Beneficii și idei de gustari sanatoase

18:31, 18.03.2024 - Primavara este aici, aducand cu ea zile mai lungi, temperaturi mai blande și o renaștere spectaculoasa a naturii. Plimbarile in aer liber sunt deopotriva distractive și benefice pentru creier și corp. Conform studiilor*, ieșirile in aer liber (in special in afara orașelor) refac energia, scad nivelul…

"Verdețurile" pe care trebuie sa le incluzi neaparat in alimentația ta in aceasta primavara. Sunt sanatate curata

12:40, 14.03.2024 - ata cateva dintre verdețurile de primavara pe care nu ar trebui sa le ratezi:SpanaculRenumit pentru conținutul sau bogat in fier, spanacul este și o sursa excelenta de vitamine A, C, E, K, și a unor minerale precum magneziul și manganul. Consumul de spanac poate ajuta la imbunatațirea sanatații ochilor,…

Beneficii pentru sanatate oferite de tapioca

10:50, 02.02.2024 - Tapioca este un amidon, cu o valoare nutritiva redusa, extras din radacina de manioc, un tubercul originar din America de Sud. Fiind un produs fara gluten, este un excelent inlocuitor de grau pentru persoanele cu probleme de sanatate. Tapioca se comercializeaza sub forma de faina, fulgi sau perle și…


Ce parere ai despre aceasta stire?