Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tot ce trebuie să știi despre declarația unică. Cele mai frecvente greșeli pe care le fac cei care o completează

Publicat:

Declarația unica reprezinta un document fiscal care trebuie completat in mod obligatoriu de catre persoanele care obțin venituri prin intermediul unui PFA ori din alte surse precum: chirie, dividende, investiții criptomonede și indemnizații. Ea se depune anual online, pe site-ul ANAF. Insa, atunci cand vine vorba despre acest document, mulți greșesc cand il completeaza, iar apoi au de suferit consecințele financiare și legale deloc placute. Tocmai de aceea, astazi iți explicam tot ce trebuie sa știi despre declarația unica, dar și care sunt cele mai frecvente greșeli pe care le fac cei care o…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Amenzi pentru șoferi, diferențiate in funcție de cat de URAT vorbesc. Ce cuvant jignitor costa aproape 2.000 de euro?

17:40, 03.04.2024 - Amenzi considerabile sunt impuse pentru cuvinte precum „prost” și „idiot”, cu sume de 300 de euro sau chiar 1500 de euro, in funcție de gravitatea insultei. Cu toate acestea, identificarea faptuitorului ramane cruciala in procesul de impunere a unei sancțiuni, deoarece este nevoie de dovezi clare pentru…

Declarația unica 2024: Cine completeaza subsecțiunile privind CAS și CASS la veniturile din 2023 / Sunt și categorii exceptate

08:50, 01.04.2024 - Pana pe 27 mai, persoanele care au venituri din activitați indepente trebuie sa depuna Declarația unica 2024. HotNews.ro a realizat un Ghid Video cu ajutorul consultantului fiscal Cornel Grama. Multa lume se intreaba daca trebuie sa bifeze anumite subsecțiuni.

Tanase a spus ce efecte ar putea avea decizia Curții Constituționale in cazul „oamenilor lui Șor”

09:10, 29.03.2024 - Decizia Curții Constituționale prin care a fost declarat neconstituțional articolul din lege care interzice oamenilor afiliați fugarului penal Ilan Șor, inclusiv deputaților fostului partid Șor, sa candideze in funcții publice, nu are efect retroactiv. Declarația a fost facuta de fostul președinte al…

Marii absenți ai turneului final din Germania. Cazul bizar al unui internațional englez

12:15, 27.03.2024 - Belgianul Thibaut Courtois, austriacul David Alaba și spaniolul Gavi sunt trei dintre vedetele care nu vor fi pe teren la Euro 2024. Lista este insa mult mai lunga. Au ramas mai puțin de trei luni pana la startul Euro 2024, programat pe 14 iunie, dar pentru unii internaționali, turneul final din Germania…

Ce indemnizații SE MAJOREAZA de la 1 martie? Cați romani care vor primi mai mulți bani

17:01, 28.02.2024 - Este vorba despre ajutoarele care se calculeaza in raport cu indicatorul social de referința, care se va majora la 1 martie de la 598 la 660 de lei, in funcție de rata inflației pentru 2023 este de 10,4%, comunicata de INS.Printre cele mai importante drepturi care se acorda in funcție de ISR se afla…

De ce investiția in aur este decizia corecta?

12:10, 21.02.2024 - Investiția in aur devine o investiție din ce in ce mai populara atat la nivel mondial, cat și in Balcani. Toata lumea este familiarizata cu valoarea aurului – din punct de vedere lingvistic, aurul a fost intotdeauna o metafora pentru valoare. De ce este investiția in aur o decizie corecta? Care sunt…

Aproximativ 78% dintre romani recunosc ca se cearta din cauza banilor

00:15, 15.02.2024 - Aproximativ 78% dintre romani sustin ca disensiunile legate de bani si situatia financiara reprezinta unul dintre cele mai frecvente motive de cearta in cuplu, iar 53% dintre ei considera ca educatia financiara poate consolida o relatie, arata un studiu realizat de Unlock Market Research, la initiativa…

IPJ Vrancea: Atenție la platformele care promoveaza investiții in criptomonede sau acțiuni la companii de renume!

10:30, 05.02.2024 - Polițiștii vranceni trag un semnal de alarma: mare atenție la ofertele de investiții! In ultima perioada, s-a dezvoltat o noua metoda de inșelaciune, prin convingerea oamenilor sa investeasca sume relativ mici de bani, tocmai pentru a le crea iluzia ca sunt in siguranța și ca daca pierd, nu este o paguba…


Ce parere ai despre aceasta stire?