Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Top 12 cupluri de vedete stilate. Cine s-a remarcat?

Publicat:

Unul dintre cele mai noi cupluri de la noi, cel format din Adelina Pestritu si Speak a fost in centrul atentiei inca de la intrarea pe covorul rosu. Purtand o creatie a Cristinei Savulescu, prezentatoarea tv a stralucit la bratul cantaretului, despre care zvonurile spun ca ar vrea sa o duca la altar, in ciuda celor trei luni de relatie care ii leaga.



"Fac ce-mi spune inima" pare sa spuna Horia Brenciu in timp ce-si strange in brate dragastos sotia, , cu un zambet "pana la urechi".



este dintre fashionistele…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul pe care Laura Cosoi nu l-a spus nici fetelor sale despre al patrulea bebeluș: „Le pregatesc o surpriza” VIDEO EXCLUSIV

16:35, 12.04.2024 - Laura Cosoi și Cosmin Curticapean vor deveni in vara pentru a patra oara parinți, cei doi avand 3 fete: Rita, Vera și Lara. Actrița a intrat in ultimul trimestru de sarcina și continua sa fie activa, fiind implicata in mai multe proiecte. In interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, actrița…

Val de reacții negative la ultima postare a Laurei Cosoi. Ce i-a nemulțumit pe fani

19:40, 23.03.2024 - Laura Cosoi și soțul sau, Cosmin Curticapean, duc o viața plina. Jongleaza cu viața profesionala și cu cea de familie și pare sa le iasa de minune. Cu toate acestea, in mediul online se isca și controverse.

Laura Cosoi nu uita de gesturile romantice pentru soțul ei. Ce au facut cei doi la mijlocul saptamanii: “Ma cuibaresc” / FOTO

20:00, 21.03.2024 - Laura Cosoi și Cosmin Curticapean demonstreaza ca pasiunea nu se stinge niciodata. Cu toate ca au un program aglomerat și multe proiecte in desfașurare, cei doi iși fac timp sa petreaca impreuna și sa se ingrijeasca de relația lor. Ce a povestit actrița pe rețelele de socializare!

Acces Direct. Fratele Ioanei și patronul la care lucra, ultima discuție dinainte sa se interneze in spital. Toader ar fi avut halucinanții: „Parca a intrat in pamant”

19:10, 15.03.2024 - Ioana este disperata de cand fratele ei a plecat din spital. Toader este de negasit de pe 28 februarie, iar acum sora lui incearca sa afle ce s-a intamplat. Telefonul lui este și in prezent de negasit.


Ce parere ai despre aceasta stire?