Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Top 10 alimente periculoase, care le consumăm zilnic

Publicat:

Este una din cele mai nocive substanțe pe care le gasim in mincarea din comerț. Iar asta pentru ca este un substituent mult mai ieftin al zahraului, iar comercianiii nu ezita sa-l foloseasca din plin. Din nefericire pentru noi, consumatorii, efectele pot fi dezastruoase. Siropul de porumb bogat in fructoza (HFCS) este foarte ieftin, mai ieftin chiar decit zaharul, așa ca este folosit in cantita

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Ce cantitate de proteine ar trebui sa consumi zilnic

16:46, 23.05.2024 - Proteinele sunt macromolecule indispensabile pentru orice forma de viața și joaca un rol esențial in menținerea sanatații și funcționarea optima a organismului. De aceea, este bine sa consumam zilnic o cantitate adecvata de proteine, care trebuie sa fie adaptata nevoilor individuale, și sa ne asiguram…

Daca nu ar trebui sa consumam alimente ultraprocesate, ce ar trebui sa mancam, in schimb? Idei de meniu pentru mic dejun, pranz și cina

17:06, 11.05.2024 - Consumul de alimente ultraprocesate, precum chipsurile sau inghețata, crește riscul de a dezvolta zeci de afecțiuni medicale și de deces, potrivit unei analize care a vizat 10 milioane de persoane.

16 alimente foarte bogate in minerale

10:06, 29.04.2024 - Mineralele sunt elemente care se gasesc in pamant și in alimente și care sunt esențiale pentru viața. De exemplu, mineralele sunt necesare pentru funcționarea inimii și a creierului, precum și pentru producerea de hormoni și enzime, transmite publicația Healthline. Mineralele sunt imparțite in doua…

Cinci beneficii uimitoare ale supei pe care americanii o numesc „bulion de oase”. Ce se intampla daca o consumam zilnic

14:35, 26.04.2024 - Nu e un secret ca supa preparata din oase ne face sa ne simțim mai bine atunci cand suntem bolnavi. Acest preparat simplu e indicat insa nu doar atunci cand ne simțim rau. Dieteticienii o recomanda ca parte a meniului obișnuit, datorita multiplelor sale beneficii asupra organismului.

Cat de rau este zaharul pentru organismul nostru si cat ar trebui sa consumam zilnic?

20:35, 23.04.2024 - Zaharul, in numeroasele sale forme, a fost un subiect de dezbatere in domeniile sanatații și nutriției. De la preocuparile legate de creșterea in greutate pana la impactul sau asupra sanatații generale, discutiile privind consumul de zahar continua.

Tone de alimente sunt aruncate zilnic la gunoi. Risipa alimentara duce la foamete și schimbari climatice – raport ONU

16:55, 27.03.2024 - Omenirea risipește alimente care reprezinta mai mult de 1 miliard de mese in fiecare zi, in timp ce sute de milioane de persoane sufera de foame, iar risipa alimentara este și motorul schimbarilor climatice, arata un nou raport ONU, citat de CNN.

Pericolul de la raft! Alimente pline de substanțe periculoase, retrase de la vanzare. Care sunt acestea

16:30, 18.03.2024 - Inspectorii sanitari atrag atentia ca foarte multe dintre produsele care ajung pe mesele romanilor sunt, de fapt, otravuri. Inghețata, dulciurile, deserturile, dar și legumele, fructele sau carnea sunt printre produsele retrase cel mai des. 10% dintre produsele, false! Expertii in alimentatie publica…

Otrava, la raft: alimente pline de substanțe periculoase, retrase din magazinele romanești. Averismentul emis de ANSVSA

15:01, 18.03.2024 - Foarte multe dintre produsele care ajung pe mesele romanilor sunt, de fapt, otravuri. Inspectorii de la ANSVSA au retras in ultimii ani sute de alimente de pe rafturile magazinelor dupa ce au descoperit substanțe periculoase. Inghețata, dulciurile, deserturile, dar și legumele, fructele sau carnea…


Ce parere ai despre aceasta stire?