Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tiziano Ferro, spitalizat de urgenţă. Prea multe pastile?

Publicat:

Emotii pentru fanii lui ! Cantaretul italian a fost spitalizat, dupa ce a petrecut la o...

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marian Cozma a fost operat de urgența. Cum se simte cantarețul dupa intervenție: „Am avut infecție” / VIDEO

00:35, 13.05.2024 - Marian Cozma a trecut prin momente dificile din cauza durerilor cu care s-a confruntat. Cantarețul de muzica de petrecere a povestit fanilor sai despre starea sa de sanatate. Marturisește ca se simte mai bine, dar se afla sub supraveghere medicala.

Leo de la Kuweit a ajuns de urgența la spital! Manelistul se confrunta cu grave probleme de sanatate: „Pana mor...” / FOTO

09:15, 10.05.2024 - Leo de la Kuweit a ajuns de urgența la spital! Cantarețul de manele se confrunta cu grave probleme de sanatate. In aceste momente dificile, aristul are familia aproape. Iata ce a transmis sora lui, Larisa Gafton, despre starea de sanatate a manelistului!

Adrian Mititelu jr. a ajuns de urgența la spitalul Floreasca: a luat pastile antidepresive

17:06, 21.04.2024 - Adrian Mititelu junior, fiul lui Adrian Mititelu, a ajuns de urgența, in noaptea de sambata spre duminica, la Spitalul Floreasca, din București. Adrian Mititelu jr. a luat pastile antidepresive, dar tatal sau susține ca nu a incercat sa se sinucida.

Ajutor financiar pentru cultivatorii de tomate și de usturoi

23:50, 05.03.2024 - BANI… Majorarea prețurilor la materialele agricole de anul trecut au determinat guvernanții sa adopte o Ordonanța de Urgența prin care fermierii, cultivatori de tomate, vor beneficia de sprijin financiar. Valoarea ajutorului de stat care se acorda per beneficiar este echivalentul in lei al sumei de…

Ce suma maxima se poate caștiga in trei zile daca faci parte din comisia electorala?

10:16, 05.03.2024 - Anul 2024 este un an electoral prin definiție. Alegeri peste alegeri de toate categoriile. Locale, parlamentare, prezidențiale, europarlamentare. E bataie mare pentru un loc in comisiile electorale. Membrii secțiilor de votare vor fi platiți cu sume frumoase de bani, potrivit legii. De obicei aceștia…

Cați bani vor caștiga angajații din birourile electorale la alegerile din 2024

14:01, 04.03.2024 - Inca puțin pana la alegerile din 2024, iar, una dintre intrebarile care stau pe buzele romanilor este cați bani vor caștiga angajații din birourile electorale. Cați bani vor caștiga angajații din birourile electorale Ministerul Administrației și Internelo r a lansat Ordonanța de Urgența privind unele…

Sprijin de la stat pentru apicultori. Cați bani vor primi pentru o familie de albine

14:05, 03.03.2024 - La 28 februarie 2024 a fost adoptata Ordonanța de Urgența privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru compensarea parțiala a pierderilor suferite in anul 2023 in sectorul apicol, in contextul crizei provocate de agresiunea Rusiei impotriva Ucrainei.

Florin Ristei, de urgența la spital. Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat cantarețul: „Era sa mor. M-a luat un leșin”

09:26, 19.02.2024 - Florin Ristei nu a trecut prin cea mai buna perioada din voata lui in utlimul timp. Cunsocutul cantareț de la noi s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate, motiv pentru care a ajuns de urgența la spital. Iata prin ce a trecut Florin Ristei in ultima perioada!


Ce parere ai despre aceasta stire?