Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tinerii români care au dezvoltat o tehnică revoluţionară pentru prelucrarea nanomaterialelor cu memoria formei

Publicat:

Doi tineri de la Facultatea de Inginerie din Galati au impresionat cu o lucrare ce vizeaza deformarea plastica a aliajelor la cea de-a 11-a editie a „Zilele Cercetarii Stiintifice Studentesti“ din Universitatea“ (), derulata in perioada 19-20 aprilie 2018

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Al doilea Centru de Transfer Tehnologic din Oltenia, acreditat la Targu Jiu

13:30, 18.04.2024 - Importanta realizare, atat pentru Universitatea „Constantin Brancuși” din Targu Jiu, cat și pentru județul Gorj și Regiunea Sud Vest Oltenia. A fost acreditat „Centrul de Transfer Tehnologic CTT-UCB”, constituit in cadrul Universitații „Constantin Brancuși”, din Targu Jiu. Este cel de-al doilea Centru…

Studenții de la Universitatea ”Vasile Alecsandri” exploreaza secretele legumiculturii moderne la Stațiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Legumicultura

15:46, 12.04.2024 - Stațiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Legumicultura Bacau a primit in mijlocul sau studenții din anul 3 de la specializarea Inginerie și Management in Alimentația Publica și Agroturism, Facultatea de Inginerie, Universitatea ”Vasile Alecsandri” din Bacau. Aceasta intalnire a fost marcata de explorarea…

Inovația ce poate revoluționa chirurgia oculara. Program de vedere artificiala, creat de o studenta din Romania

23:50, 02.04.2024 - Larisa Bianca Ionica, o studenta la Facultatea de Inginerie din Galați, a conceput un soft ce permite efectuarea de operații oculare extrem de precise. Programul va fi instalat pe un robot hidraulic, care va efectua operații oculare extrem de precise, cu o marja de eroare foarte mica.

Folie biodgradabila din sange de animale, brevetata la Universitatea 'Dunarea de Jos' din Galați

14:20, 15.03.2024 - Folie biodgradabila din sange de animale a fost brevetata la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați. Este vorba despre o noutate mondiala ce permite realizarea de ambalaje diverse in industria alimentara. Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați anunța ca a brevetat „Procedeul de obținere a unei…

Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”

10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…

Profesorii de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati au inventat painea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”

15:30, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor.

Galati: Paine cu gust si proprietati de carne – inventie brevetata la Universitatea ‘Dunarea de Jos’

15:01, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii ‘Dunarea de Jos’ din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor. Potrivit informatiilor…

Targu Jiu: Campania „SEMN ca trebuie sa citești o carte!”, derulata de UCB de Ziua Naționala a Lecturii

14:50, 14.02.2024 - Campania „SEMN ca trebuie sa citești o carte!” organizata de Universitatea „Constantin Brancuși” din Targu Jiu continua și in acest an. Prin intermediul acestei campanii ce se desfașoara pe parcursul a mai multor zile, se dorește marcarea Zilei Naționale a Lecturii ce se celebreaza anual in data de…


Ce parere ai despre aceasta stire?