Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tinerii din Georgia se tem că rușii care vin în țara lor îi pot da lui Putin pretext pentru o invazie: "Au fost un milion în vizită"

Publicat:
Tinerii din Georgia se tem că rușii care vin în țara lor îi pot da lui Putin pretext pentru o invazie:

O țara populara printre ruși este Georgia. Fosta republica sovietica imparte granița cu Rusia, dar și o istorie incarcata. Tinerii au ieșit in strada pentru a protesta fața de influența Kremlinului. Ii mobilizeaza neincrederea in guvern și vor sa se asigure ca țara nu se abate de la calea catre UE. Anul trecut, țara a primit statutul de candidat la UE, dar aceasta schimbare este pusa la incercare. Urmariți un reportaj marca „”, un proiect Digi24 si . Emisiunea e difuzata vineri la ora 22:30 și in reluare sambata, de la ora 19:30. 

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Italianul care face pizza cu faina de greieri: „Serios, acum. Daca eu pot manca greieri, oricine poate”

07:05, 07.04.2024 - Cat de dispuși ați fi sa mancați insecte? Un start-up din Italia crește greieri comestibili, ca opțiune sustenabila și hranitoare. Dar ce italian ar adauga greieri la unul dintre cele mai populare feluri de mancare, așa cum este pizza? Carlo Del Buono este un pizzer de langa Roma, care crede ca totusi…

,,Fara opozitie. Fara libertate. Fara opțiuni”. Charles Michel il ironizeaza pe Vladimir Putin pentru ,,victoria zdrobitoare din alegeri”

17:00, 15.03.2024 - Presedintele Consiliului European, Charles Michel, l-a ,,felicitat" in mod ironic vineri, 15 martie, pe presedintele rus Vladimir Putin pentru realegerea lui, chiar daca scrutinul prezidential de trei zile abia a inceput in Rusia, scrie Agerpres preluand AFP.,,Vreau sa-l felicit pe Vladimir Putin pentru…

Rușii au reacționat dur dupa votul din PE privind tezaurul Romaniei: „In limba rusa nu ai ce sa spui, doar, du-te dracului”

14:41, 15.03.2024 - Dmitri Medvedev, fost presedinte al Rusiei in perioada in care Putin a condus tara din pozitia de premier, a postat un text plin de venin pe o retea rusa de socializare in care a criticat "Rezolutia privind restituirea Tezaurului Romaniei sechestrat in Rusia".

Razboi in Ucraina, ziua 749: Putin spune ca Rusia este pregatita pentru un razboi nuclear, dar nu se grabește spre el

06:51, 13.03.2024 -  Intr-un interviu acordat presei de stat, Putin, care a lansat o invazie la scara larga a Ucrainei si este aproape sigur ca va castiga alegerile prezidentiale din 15-17 martie, a declarat ca Rusia ar fi pregatita sa foloseasca arme nucleare daca suveranitatea sa ar fi amenintata."Din punct de vedere…

Un nou delir la televiziunea rusa. Propagandistul lui Putin spune ca Bucureștiul trebuie bombardat nuclear

16:45, 07.03.2024 - Unul dintre cei mai cunoscuți propagandiști ai Kremlinului, Vladimir Soloviov, amenința in direct la televiziunea rusa cu un bombardament nuclear asupra Bucureștiului. Soloviov a facut un top cu orașele pe care ar trebui sa le distruga Rusia, iar capitala Romaniei este pe primul loc.

Zelenski spune ca Putin a incercat sa-l asasineze de cinci ori. Ce spune despre obiectivele militare: „Rușii vor avea niște surprize”

13:35, 23.02.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a vorbit, intr-un interviu pentru televiziunea americana Fox News, despre obiectivele Ucrainei in razboiul cu Rusia. „Sa ne aparam este obiectivul numarul unu”, spune acesta, care menționeaza cei 200.000 de soldați ruși masați pe frontul de est. Zelenski spune…

Navalnii pregatește un plan impotriva lui Putin: „Toți rușii sa iasa sa voteze la pranz la alegeri. Zeci de milioane vor fi martori”

18:31, 01.02.2024 - Opozantul rus, Aleksei Navalnii, i-a indemnat joi pe ruși sa organizeze un alt fel de protest in ziua alegerilor prezidențiale din Rusia, cerandu-le oamenilor sa voteze la pranz, transmite Reuters.

Noua reședința secreta a lui Putin, descoperita de jurnaliștii ruși. VIDEO cu proprietatea impresioanta care se intinde pe un kilometru patrat

16:21, 30.01.2024 - Amplasata in apropierea frontierei ruso-finlandeze, noua reședința secreta a lui Putin pare sa fie extrem de bine pazita și ascunsa de ochii curioșilor. Site-ul Dossier Center dezvaluie ca aceasta proprietate, pe langa dimensiunile sale impresionante, ar beneficia de o securitate extrem de riguroasa. Conform…


Ce parere ai despre aceasta stire?