Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tinere talente la Ziua Muzicii Ușoare Careiene

Publicat:

Amanata din cauza timpului nefavorabil, Ziua Muzicii Ușoare Careiene din cadrul evenimentelor Primaverii Culturale Careiene, a avut loc in  dupa amiaza de duminica,9 iunie. Chiar si in stadiu  de ruina,treptele fostului cinematograf din Carei au constituit  scena pe care au evoluat  tinerele talente in devenire ale municipiului  nostru. Concertul formațiilor și soliștilor de muzica ușoara a Centrului Cultural Carei a fost deschis de instructorul acestora, Szucs Jozsef, care a adresat un cuvant de bun venit celor prezenți incheind: „Deși am fost criticat, am considerat ca acești, copii care saptamana…

Citeste articolul mai departe pe buletindecarei.ro…  

Sursa articol: buletindecarei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ALERTA IN ROMANIA Dispariția lui Vlad Claudiu Nicolae Dobrescu

10:46, 20.03.2024 - Așadar, orice persoana care poate oferi informații ce pot conduce la identificarea tanarului de 26 de ani, este rugata sa apeleze Serviciul Unic 112, ori sa depuna o sesizare la cea mai apropiata secție de poliție. The post ALERTA IN ROMANIA Dispariția lui Vlad Claudiu Nicolae Dobrescu first appeared…

Regina Larisa și prințesa Ana

06:40, 21.12.2020 -   Recent incheiatele Campionate Europene de la Mersin nu au adunat crema gimnasticii continentale. Multe forte ale acestui sport (Rusia, Franta, Marea Britanie, Gernania, Italia, Elvetia, Olanda) au lipsit de la acest festin, cu preponderenta din motive pandemice. Insa dupa sase ani de „seceta" la medalii…

Larisa Blanari cere facilitați pentru angajații cu salarii mici și pentru cei care au copii

11:06, 13.11.2020 - Impozit zero pe salariul minim pe economie este una din masurile pe care PSD vrea sa le aplice incepand cu anul 2021. Larisa Blanari, candidat din partea acestui partid pentru un post de deputat la alegerile din 6 decembrie, crede ca masura ar fi una care ar impulsiona piața muncii de la noi din ...

Wimbledon: Regina s-a ntors - Serena Williams, n finala la All England Club (Victorie scurta cu Julia Goerges)

18:24, 12.07.2018 - Pe durata Roland Garros-ului, in Paris puteau fi vazute afișe ale celor de la Nike cu "The queen is back". Putem spune cu adevarat ca "regina" Serena Williams este inapoi in circuit la un nivel inalt, americanca reușind sa se califice joi in finala de la Wimbledon (6-2, 6-4 cu Julia Goerges).  Se actualizeaza.

O noua viata la Falesti. Fundatia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss a oferit daruri proaspetelor mamici

08:22, 29.06.2018 - Fundatia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” a adus daruri bebelusilor de la maternitatea din Falești. In cadrul campaniei „O noua viața”, nou-nascutii au primit tradiționalele cutii cu scutece, hainuțe si produse de igiena și farmaceutice.

Emoții la maternitatea din Rezina. Fundatia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss a oferit daruri tinerelor mamici

07:44, 29.05.2018 - Emoții frumoase la maternitatea din Rezina. Campania "O noua viața" a Fundației lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" a ajuns și la mamele de acolo. Acum, in cutiile de daruri au fost incluși și o pereche de papucei pentru micuți.

O NOUA VIATA, LA ȘOLDANEȘTI. Fundatia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss a oferit daruri pentru mamici

16:33, 17.05.2018 - Campania „O noua viața!”, inițiata de Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” este in plina desfașurare și la maternitatea din orașul Șoldanești. Proaspetele mamici primesc in dar cutia-cadou cu lucruri pentru ingrijirea nou-nascuților.

MARTURIA ULTIMULUI ȘEF al Securitații, gral Iulian Vlad, CONTINUA. Nicolae Ceaușescu in 1987: Vlad, am hotarat! Te numim șef al Securitații!

08:57, 30.09.2017 - Generalul Iulian Vlad, ultimul șef al Securitații, a acordat un interviu publicației "Periscop", a ofițerilor in rezerva și retragere din SIE. Astazi publicam partea in care acesta povestește cum a ajuns, in 1987, comandantul celei mai temute instituții din Romania. Cum l-a ales Nicolae Ceaușescu.


Ce parere ai despre aceasta stire?