Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tila Tequila, FOTOGRAFIE ÎN SÂNII GOI ŞI CU BURTICA DE GRAVIDĂ la vedere! | FOTO ÎN ARTICOL

Publicat:

Actrita de 32 de ani a postat cu mandrie un selfie... topless, in care isi acopera sanii cu o mana si lasa sa se vada cat de mare este burtica.

"Trupul unei femei insarcinate este un lucru frumos. Nu ar trebui sa fiti niciodata rusinate de o asemenea binecuvantare", a scris ea, aratand si faptul ca pantalonii nu o mai cuprind, de cand burica a crescut considerabil.

Tatal copilului este muzicianul (42 de ani), de care Tila s-a despartit in luna aprilie a acestui an.

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini emoționante cu Hailey Bieber insarcinata! Cat de mare a crescut burtica de gravida a soției lui Justin Bieber / FOTO

12:36, 24.05.2024 - Justin și Hailey Bieber traiesc cea mai frumoasa perioada a vieții lor! In urma cu puțin timp au dat marea veste ca vor deveni parinți, iar acum au revenit cu imagini spectaculoase. Iata cat de mare a crescut burtica de gravida a lui Hailey Bieber și cat de bine arata soția lui Justin Bieber!

Vladuța Lupau, portret induioșator de familie cu burtica de gravida la vedere. Cum arata acum interpreta: „Sunteți superbi!”

15:55, 10.05.2024 - Vladuța Lupau și-a luat prin surprindere fanii cu un portret induioșator de familie, chiar de Paște. Interpreta de muzica populara s-a lasat pozata cu burtica de gravida la vedere intr-o ipostaza emoționanta.

Gabriela Cristoiu s-a afișat pentru prima data cu burtica de gravida! Vedeta urmeaza sa devina mama pentru prima data / FOTO

22:00, 30.04.2024 - Gabriela Cristoiu urmeaza sa devina mama pentru prima data și trece prin cea mai frumoasa perioada a vieții sale. Bruneta a facut publica prima imagine cu burtica de gravida. Iata cum arata Gabriela Cristoiu inainte sa nasca și ce mesaj induioșator a scris!

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Salajeanca inecata in Someș, descoperita in Satu Mare

13:35, 16.04.2024 - Cadavrul unei salajence care s-a inecat in Someș a fost descoperit in județul vecin, in zona „Podului Tehnologic” din municipiul Satu Mare, in data de 14 aprilie. Potrivit polițiștilor, femeia avea 36 de ani și este din județul Salaj. Trupul femeii a fot scos din apa de pompieri. Fotografie cu rol ilustrativ…

(foto) Iubita lui Dan Ionița, cu burtica la vedere. Cuplul, intr-o sesiune foto incendiara, in ultimul trimestru de sarcina al Cristinei

14:15, 20.03.2024 - Bloggerul Dan Ionița și iubita sa, Cristina, urmeaza sa devina in curand parinți. Cu aceasta ocazie, cei doi au organizat o sesiune foto in care tanara iși etaleaza burtica de graviduța, dar și a dezvaluit ce nume și-ar dori pentru viitorul bebeluș, scrie SHOK.md.

Vanessa Hudgens este insarcinata! Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar / FOTO

15:55, 11.03.2024 - Vanessa Hudgens este insarcinata! Vedeta cunoscuta pentru rolul sau in High School Musical și Cole Tucker vor deveni parinți pentru prima data. Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar 2024. Iata imagini de la evenimentul unde actrița a aparut gravida!

Ana Baniciu s-a filmat cu burtica de gravida, la vedere. Cum arata aceasta in 5 luni de sarcina

17:20, 26.02.2024 - Ana Baniciu, una dintre cele mai iubite cantarețe din Romania, a atras din nou atenția fanilor și criticii cu o postare recenta pe contul sau de Instagram. Cat de mare a crescut burtica de gravida.


Ce parere ai despre aceasta stire?