Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TIKTOK Salată TikTok “Green goddess” cu aromă mediteraneană

Publicat:
TIKTOK Salată TikTok “Green goddess” cu aromă mediteraneană

Salata "" a devenit un fenomen viral pe TikTok, fiind renumita pentru combinația sa unica de ingrediente sanatoase și servirea inovatoare alaturi de chipsuri de tortilla. The post TIKTOK “Green goddess” cu aroma mediteraneana first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Și-au prins superiorul cu aparatul radar Agenți de la rutiera (foști actualmente), dar și ofițerul au fost trimiși in judecata dupa 4 ani de ancheta

22:05, 16.04.2024 - Ca urmare a finalizarii cercetarilor efectuate de catre ofițerii de poliție judiciara ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Maramureș, la delegarea procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Maramureș, acesta a dispus trimiterea in judecata, in stare…

SATU NOU DE SUS: Un autoturism a intrat intr-un stalp de electricitate, o persoana ranita

10:20, 16.04.2024 - Accident rutier la intrare in localitatea Satu Nou de Sus. Un autoturism a intrat intr-un stalp de electricitate. The post SATU NOU DE SUS: Un autoturism a intrat intr-un stalp de electricitate, o persoana ranita first appeared on Informatia Zilei .

CULTURA SATMAREANA Expozitie de arte vizuale cu participarea artistei muresene Kovacs Agnes

12:30, 15.04.2024 - Joi, 11 aprilie, Galeriile de Arta ale Primariei Satu Mare (holul de la parter) au gazduit un nou eveniment cultural. Este vorba despre vernisajul unei expozitii de arte vizuale.  The post CULTURA SATMAREANA Expozitie de arte vizuale cu participarea artistei muresene Kovacs Agnes first appeared on Informatia…

Președinții Birourilor electorale din Satu Mare vor fi stabiliți in 15 aprilie

12:15, 14.04.2024 -          In contextul procesului electoral privind organizarea și desfașurarea alegerilor pentru membrii din Romania in Parlamentul European din anul 2024 și a alegerilor pentru autoritațile administrației publice locale din anul 2024, The post Președinții Birourilor electorale din Satu Mare vor fi…

MAGNOLII Florile de magnolii sunt perfect comestibile

09:05, 13.04.2024 - Magnolia este o planta ornamentala, folosita in parcuri și gradini. Florile ei sunt extrem de frumoase și parfumate, dar puțini știu ca se poate și consuma ca atare sau in salate. The post MAGNOLII Florile de magnolii sunt perfect comestibile first appeared on Informatia Zilei .

COALIȚIA PSD - PNL PSD a realizat un sondaj din care reiese ca este peste PNL in județul Satu Mare

08:05, 12.04.2024 - PSD Satu Mare a realizat un sondaj de opinie in perioada 3-8 aprilie pe raza județului, respectiv a municipiului Satu Mare.  The post COALIȚIA PSD - PNL PSD a realizat un sondaj din care reiese ca este peste PNL in județul Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

BUCATARIE MEDITERANEANA Piept de pui umplut cu spanac

11:35, 13.03.2024 - Piept de pui umplut cu spanac și aromatizat cu usturoi, prajit in cuptor dupa ce spanacul este inabușit intr-un sos cremos de lapte și faina. The post BUCATARIE MEDITERANEANA Piept de pui umplut cu spanac first appeared on Informatia Zilei .

REȚETE ASIATICE Pui Gai Golae: Deliciu Thailandez la gratar cu aroma de nuca de cocos

23:25, 19.02.2024 - Pui Gai Golae este o rețeta thailandeza de pui la gratar, marinat intr-o pasta de curry picanta și lapte de cocos, oferind o combinație perfecta de arome și condimente. The post REȚETE ASIATICE Pui Gai Golae: Deliciu Thailandez la gratar cu aroma de nuca de cocos first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?