Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Tigrul” Falcao a învins „leii” din Bilbao

Publicat:

si-a pus in valoare plusul de experienta europeana si a castigat mai usor decat se astepta in fata revelatiei acestui sezon din , . Atacantul columbian a fost omul meciului, cu doua reusite de exceptie si o bara.

In tribune totul e alb-rosu, pe teren doar a putut sa imbrace echipamentul traditional. Bilbao e in verde, echipamentul de deplasare, dar e cel cu care a invins la .
Bascii lui Bielsa par putin timizi la contactul cu finala pe care au asteptat-o 35 de ani. Oamenii lui…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atletico a invins Getafe, scor 3-0. Griezmann a marcat toate cele trei goluri

08:30, 16.05.2024 - Antoine Griezmann a marcat toate cele trei goluri ale echipei Atletico Madrid, miercuri seara, pe terenul celor de la Getafe, scor 3-0, asigurand astfel calificarea formatiei sale in Liga Campionilor.Griezmann a marcat in minutele 27, 42 si 51.

Nico Williams de la Athletic Bilbao, ținta insultelor rasiste in meciul cu Atletico Madrid

15:10, 28.04.2024 - Atacantul echipei Athletic Bilbao, Nico Williams, a declarat ca a fost victima unor insulte rasiste din partea "unor oameni stupizi" cu ocazia meciului pierdut cu 1-3 in fata lui Atletico Madrid, sambata in La Liga, informeaza AFP.

S-a intors tigrul de platan, insecta care a terorizat Clujul in vara anului 2021. Cum ne putem proteja?

11:35, 12.04.2024 - In vara anului 2021 un tip de insecta a „impanzit” Clujul. Oamenii se plangeau ca acestea se prind de haine și sunt in numar foarte mare, dar și ca ințepatura lor este dureroasa. In ultimele zile prin municipiul Cluj-Napoca au putut fi zarite, din nou, aceste insecte.

L-au surprins pe camere! Griezmann, reacție jignitoare catre un rival de la Inter: „E un cacat!”

07:15, 14.03.2024 - Atacantul francez Antoine Griezmann (32 de ani) și-a pierdut cumpatul in timpul penalty-urilor din Atletico Madrid – Inter și a avut o reacție vulgara. Atletico Madrid s-a calificat in dramatic „sferturile” Champions League dupa 2-1, dupa 120 de minute, și 3-2 la loviturile de departajare cu Inter,…

Atletico Madrid calificata dupa ce a invins Inter Milano din Liga Campionilor, la loviturile de departajare

02:40, 14.03.2024 - Atetico Madrid a reușit calificarea in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal dupa ce a invins-o pe Inter Milano, finalista din sezonul trecut, cu 3-2 la loviturile de departajare, miercuri seara, pe stadionul Metropolitano din Madrid, in manșa secunda a optimilor, in care Atletico s-a

Formația lui Horațiu Moldovan, eliminata din Cupa Spaniei! Athletic Bilbao va juca finala

11:35, 01.03.2024 - Athletic Bilbao s-a calificat in finala Cupei Spaniei, dupa ce a invins-o cu 3-0 pe Atletico Madrid, in returul de pe „San Mames”. In ultimul act, bascii se vor duela cu Mallorca. Invingatori in meciul tur cu 1-0, bascii s-au impus și in returul de pe teren propriu prin golurile marcate de Inaki Williams…

VIDEO Finala surprinzatoare in Cupa Spaniei la fotbal

09:06, 01.03.2024 - Athletic Bilbao a trecut fara nicio emoție, scor 3-0, de Atletico Madrid și a obținut calificarea in finala Cupei Spaniei la fotbal. Trupa de pe San Mames a avut caștig de cauza cu un nesperat 4-0 la general impotriva formației pregatite de Diego Simeone.

Cupa Spaniei: Athletic Bilbao vs Atletico Madrid - Bascii, favoriti la calificarea in finala

09:11, 29.02.2024 - Athletic Bilbao - Atletico Madrid, meci contand pentru mansa a doua a semifinalelor din Cupa Spaniei, este programat, joi, 29 februarie, de la ora 22:30, pe San Mames, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2.


Ce parere ai despre aceasta stire?