Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Theo Rose a făcut primele declarații după naștere. Ce cadou inedit a primit din partea soacrei

Publicat:

a facut primele declarații dupa naștere. Ce cadou inedit a primit din partea soacrei Continue reading a facut primele declarații dupa naștere. Ce cadou inedit a primit din partea soacrei at Tabu.

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cum petrece Antonia de ziua ei de naștere. Ce cadou a primit de la Alex Velea. Declarații exclusive: „Exact pe placul meu”

16:31, 12.04.2024 - Antonia este sarbatorita zilei. Artista a implinit astazi 35 de ani și spune ca și-a dorit ceva diferit pentru ziua de naștere din acest an, asta pentru ca iși dorește sa petreaca mai mult timp alaturi de familie.

Ce cadou a primit Bianca Tilici de ziua ei

19:25, 11.04.2024 - Ziua de naștere este intotdeauna o ocazie speciala, iar pentru Bianca Tilici anul acesta a fost o zi memorabila. Daca anul trecut a ales sa iși serbeze ziua de naștere acasa, la Galați, inconjurata de familie, anul acesta, a sarbatorit alaturi de prieteni. Printre buchete de flori, bijuterii și parfumuri,…

Procurorii au primit raportul medico-legal in cazul elevului care ar fi fost violat la școala. Primele informații (surse)

14:45, 05.03.2024 - Procurorii care ancheteaza acuzațiile de viol reclamate de familia unui elev de la școala Nicolae Titulescu din București au primit raportul medico-legal, care ar fi neconcludent, potrivit unor surse din ancheta.

Star Matinal. Kamara și Gabriella Nastas, primele declarații dupa casatorie. Cei doi indragostiți au avut mari emoții: „Surprinzator... / VIDEO

12:10, 23.02.2024 - Kamara și Gabriella Nastas au facut primele declarații, dupa ce s-au casatorit. Cei doi indragostiți au avut mari emoții, chiar daca nu au devenit soț și soție pana la adanci batraneți. Ce au marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Florin Dumitrescu, primele declarații publice despre plecarea de la „Chefi la cuțite”

09:25, 23.02.2024 - Florin Dumitrescu, primele declarații publice despre plecarea de la „Chefi la cuțite” Continue reading Florin Dumitrescu, primele declarații publice despre plecarea de la „Chefi la cuțite” at Tabu.

Xtra Night Show. Primele declarații ale lui Tzanca Uraganu, dupa ce a primit bani falși la un eveniment. Ce decizie a luat manelistul: „Cine va mai face asta...” / VIDEO

07:50, 21.02.2024 - Tzanca Uraganu are din nou probleme cu oamenii legii! Manelistul a ajuns la secția de poliție, dupa ce a fost prins cu bani falși. Iata primele declarații ale artistului, dupa ce a primit bani falși la un eveniment. Ce decizie a luat manelistul.

David Beckham a primit un cadou inedit de la Victoria de Valentine's Day: „Ce poți sa-i iei unui om care are totul?”

16:55, 14.02.2024 - David Beckham a primit un cadou inedit de la soția lui, Victoria, de Valentine's Day. Fostul star de la Manchester United și Real Madrid a publicat pe Instagram ce i-a facut cadou fosta Spice Girl de Valentine's Day. David Beckham, cadou inedit de la Victoria Beckham de Valentine's Day Cele doua vedete,…


Ce parere ai despre aceasta stire?