Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Thailanda: Mii de protestatari într-o nouă manifestație împotriva guvernului

Publicat:

Mii de manifestanți antiguvernamentali au protestat sambata pe strazile din Bangkok și din alte orașe thailandeze pentru a cere demisia guvernului interimar al șefei guvernului, , informeaza sambata agenția EFE.

Foto: (c) / REUTERS

În frunte cu fostul vicepremier , protestatarii au ocupat spațiile verzi din fața sediului guvernului scandând lozinci împotriva executivului, pe care îl acuza de corupție și frauda electorala.

'Pe scurt, marșul are drept scop sa aratam ca…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Box: pugilista romana Claudia Nechita se afla la o singura victorie de calificarea la JO 2024

04:50, 02.06.2024 - Pugilista romana Claudia Nechita se afla la o singura victorie de calificarea la JO 2024, dupa ce a invins-o pe germanca Nancy Canan Tas, la puncte (4-1), sambata, in optimile de finala ale cat. 57 kg, la turneul preolimpic de box de la Bangkok (Thailanda), scrie AGERPRES.

A murit din cauza turbulențelor puternice

16:30, 21.05.2024 - A murit din cauza turbulențelor! Un om a murit și cel puțin 30 au fost raniți intr-o cursa Londra – Singapore a companiei Singapore Airlines care a intalnit un front de turbulențe severe, cu o ora și 30 minute inainte de a ajunge la destinație. Dupa ce avionul a pierdut 1.800 de metri altitudine, piloții…

Un mort și 30 de raniti din cauza unor turbulențe in timpul unui zbor Londra – Singapore

14:55, 21.05.2024 - O persoana a murit și 30 au fost ranite din cauza unor turbulențe intr-o cursa Londra – Singapore a companiei Singapore Airlines care a intalnit un front de turbulențe severe, cu o ora și 30 minute inainte de a ajunge la destinație. ????????????Singapore Airlines Boeing 777 flight SQ321 from London…

Donald Tusk spune ca a fost amenințat cu moartea dupa tentativa de asasinat impotriva lui Robert Fico

18:15, 16.05.2024 - Prim-ministrul guvernului Poloniei, Donald Tusk, a anunțat, joi, ca a primit amenințari dupa tentativa de asasinat a omologului sau slovac, Robert Fico. Conform presei locale din Polonia, masurile de protecție ale șefului guvernului de la Varșovia vor fi consolidate, relateaza Reuters.

Guvernul, subvenții de peste 500 de milioane de dolari pentru fermierii care au protestat impotriva importurilor din Ucraina

14:31, 19.04.2024 - Conform unui proiect de act normativ publicat vineri pe pagina de internet a Guvernului din Varșovia, acesta va aloca 2,1 miliarde de zloți (echivalentul a aproximativ 516,49 milioane de dolari) fermierilor polonezi pentru a compensa scaderea prețurilor la cereale. Aceasta masura este menita sa sprijine…

Zeci de mii de oameni au marsaluit la Budapesta impotriva guvernului lui Viktor Orban

19:25, 06.04.2024 - Zeci de mii de persoane au protestat sambata, in centrul Budapestei, impotriva guvernului premierului Viktor Orban, in frunte cu un avocat, fost apropiat al administratiei, care a lansat recent o miscare politica pentru a-l contesta pe premier, potrivit Reuters.

Mii de manifestanti dupa acuzatii de coruptie impotriva guvernului, in Ungaria

00:40, 27.03.2024 - Mii de persoane au manifestat marti la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, dupa difuzarea unei inregistrari audio care pretinde sa dovedeasca implicarea unui membru al guvernului sau intr-un caz de coruptie, transmite AFP.

Un urs panda a fost descoperit intr-un bagaj pe aeroportul din Bangkok

20:25, 06.03.2024 - Un urs panda a fost descoperit in bagajul unui indian pe aeroportul din Bangkok, Thailanda. Alte animale exotice au fost descoperite in bagaje. Traficanții au fost reținuți, iar animalele au fost salvate.


Ce parere ai despre aceasta stire?