Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tensiuni între Rusia şi Norvegia - Un pensionar norvegian a fost condamnat la 14 ani de închisoare pentru că ar fi spionat bazele de submarine rusești

Publicat:

Justitia rusa a condamnat marti un pensionar norvegian, acuzat ca a colectat informatii despre submarinele rusesti, la 14 ani de inchisoare, intr-un caz de spionaj care a provocat tensiuni intre Rusia si Norvegia, informeaza AFP.
, 63 de ani, care a lucrat in trecut pentru o agentie guvernamentala norvegiana insarcinata sa supravegheze respectarea acordului de frontiera intre Norvegia si Rusia, a fost judecat in spatele usilor inchise la Moscova, dupa ce a fost arestat in decembrie 2017.

"Ancheta sustine ca serviciile de informatii norvegiene au incercat sa obtina…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

FSB susține ca atacatorii de la Moscova aveau "contacte" in Ucraina și voiau sa fuga acolo

11:30, 23.03.2024 - Atacatorii de la Moscova ar fi folosit "arme automate" și au incendiat cu un "lichid inflamabil" sala de concerte de la periferia Moscovei, a transmis sambata Comitetul de Ancheta din Rusia. Serviciile de securitate au spus ca suspectii aveau "contacte" in Ucraina si intentionau sa fuga in aceasta tara.

Vladimir Putin coordoneaza centrul operațional de urgența de la Kremlin, in urma atacului cu 40 de morți

22:25, 22.03.2024 - Vladimir Putin prezideaza centrul operațional de criza in urma evenimentului tragic din capitala Rusiei.Președintele rus Vladimir Putin a fost informat imediat despre inceperea impușcaturilor, in primele minute ale incidentului de la sala de concerte, a declarat, vineri, purtatorul de cuvant al președinției…

Un student a fost condamnat la inchisoare in Rusia pentru ca si-a redenumit reteaua Wi-Fi cu sloganul „Slava Ucrainei”

07:45, 10.03.2024 - Un tribunal din Moscova a condamnat un student la 10 zile de inchisoare pentru ca si-a redenumit reteaua Wi-Fi „Slava Ucrainei”, a relatat, sambata, agentia rusa de presa Ria-Novosti, citata de AFP, citata de News.ro.

Disidentul rus Oleg Orlov a fost condamnat la 2 ani și jumatate de inchisoare intr-o colonie penala

14:00, 27.02.2024 - Disidentul Oleg Orlov, activist de prim-plan pentru apararea drepturilor omului in Rusia, a fost condamnat marti la doi ani si jumatate de inchisoare de un tribunal din Moscova pentru ca a denuntat in mod repetat ofensiva militara rusa in Ucraina, relateaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.

Fiul lui Sever Mureșan, condamnat la inchisoare și dat in urmarire, spune ca arestul preventiv e suficient. Unde se afla acum

08:20, 19.02.2024 - Dupa ce a intrat intenționat in 12 autoturisme parcate, Adrien Stephane Mureșan, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare, considera ca trei luni de arest preventiv sunt suficiente Adrien Stephane Mureșan, fiul celebrului om de afaceri Sever Mureșan, are propriul sistem de justiție. El sfideaza…

Institutul pentru Studiul Razboiului: „Moscova pune bazele unei posibile operațiuni militare in Moldova“

07:05, 17.02.2024 - Institutul pentru Studiul Razboiului susține ca Rusia folosește o retorica fața de Moldova foarte asemanatoare cu cea manifestata fața de Ucraina inainte de invazie. Declarațiile unor oficiali ruși fac referire nevoalata la un posibil „scenariu militar” pentru apararea rușilor din Transnistria.

Un profesor din Rusia a fost condamnat la 5 ani de inchisoare pentru ca a criticat regimul: „Apeluri publice la terorism”

17:35, 13.02.2024 - Justitia rusa l-a condamnat marti in apel la cinci de inchisoare cu executare pe profesorul si politologul rus Boris Kagarlitkii, judecat pentru „apeluri publice la terorism”, au informat agentiile de presa ruse, transmite AFP, citata de Agerpres.

Atac asupra unor nave civile rusești in Marea Neagra? Ce pretinde Moscova

15:45, 10.02.2024 - Rusia a susținut ca a respins vineri seara un atac ucrainean cu drone asupra unor „nave de transport civile” in zona de sud-vest a Marii Negre, o artera-cheie pentru exporturile de cereale si petrol din ambele tari.


Ce parere ai despre aceasta stire?