Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Televiziunea de stat rusă amenință cu un atac cu muniție cu dispersie asupra unui membru NATO VIDEO

Publicat:

, , a sugerat ca Moscova ar putea ataca Olanda, membra a alianței militare NATO, cu muniții convenționale imbunatațite cu dubla utilizare (DPICM), sau bombe cu dispersie.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini din satelit cu podul Kerci arata ca Ucraina n-ar mai avea de ce sa-l atace. Rusia folosește alt traseu ca sa transporte muniție

13:45, 07.05.2024 - Moscova nu mai folosește podul Kerci, care leaga Rusia continentala de Crimeea, pentru a-și aproviziona trupele de pe front, și a trecut la utilizarea rutelor terestre, arata imagini din satelit obținute de The Independent.

Momentul in care rușii ataca Odesa cu muniție cu dispersie. Cel puțin cinci oameni au fost uciși și peste 30 sunt raniți

12:45, 30.04.2024 - Cel puțin cinci persoane au fost ucise și aproximativ 30 au fost ranite intr-un atac cu rachete rusești asupra Odesei. Lovitura a distrus și o cladire supranumita de localnici "castelul lui Harry Potter" și care gazduiește Facultatea de Drept. 

Rusia pregatește ceva mare! Germania: 'Moscova produce mai multe arme și muniție decat are nevoie pentru razboiul din Ucraina'

18:05, 25.04.2024 - Intr-un interviu acordat canalului ARD TV, ministrul german al Apararii, Boris Pistorius, a spus ca depozitele militare rusești sunt acum pline cu arme și muniții, iar Moscova produce mai multe arme și muniție decat are nevoie pentru razboiul din Ucraina.

Inca un atentator de la Crocus face apel impotriva arestului preventiv

13:30, 03.04.2024 - Un alt membru al familiei Islomov a facut recurs impotriva hotararii de arest preventiv in dosarul privind atentatul de la Crocus City Hall. Deocamdata, nu a fost stabilita data exacta pentru audierea sa in recurs. Un al treilea membru al familiei Islomov, Dilovar Islomov, a facut recurs impotriva…

Rusia amenința Romania și spune ca monitorizeaza Baza Kogalniceanu: Intarirea NATO in Europa de est e provocatoare

11:25, 28.03.2024 - Activitațile NATO in Europa de Est și regiunea Marii Negre au ca scop pregatirea unui posibil conflict cu Moscova, a declarat Ministerul rus de Externe pentru agenția de presa rusa. Ministerul condus de Serghei Lavrov da exemplul modernizarea bazei Mihail Kogalniceanu și spune ca va „monitoriza acțiunile…

Un membru al unei comisii electorale din Moscova care purta un tricou cu numele lui Navalnii a fost reținut

18:05, 17.03.2024 - Un membru al unei comisii electorale din Moscova a fost reținut pentru ca purta un tricou pe care scria numele liderului opoziției Alexei Navalnii, care a indemnat rușii cu puțin timp inainte de a muri sa vina la urne la ora 12, in sem de protest fața de liderul de la Kremlinm, scrie hotnews.ro .

Un nou delir la televiziunea rusa. Propagandistul lui Putin spune ca Bucureștiul trebuie bombardat nuclear

16:45, 07.03.2024 - Unul dintre cei mai cunoscuți propagandiști ai Kremlinului, Vladimir Soloviov, amenința in direct la televiziunea rusa cu un bombardament nuclear asupra Bucureștiului. Soloviov a facut un top cu orașele pe care ar trebui sa le distruga Rusia, iar capitala Romaniei este pe primul loc.

Biserica Ortodoxa rusa din Suedia, lasata fara subvenții: „Este folosita de Moscova pentru activitati care ameninta securitatea țarii”

19:16, 29.02.2024 - Agentia suedeza care acorda ajutor cultelor a anuntat joi ca taie subventiile pentru Biserica Ortodoxa rusa, suspectata ca serveste drept legatura pentru serviciile de informatii ale Rusiei, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?