Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Teleport taxi: Conducem în siguranță, utilizăm mașini sigure și oferim confort pasagerilor

Publicat:

Dupa o luna in care am activat in regim de testare, serviciul de taxi Teleport este pregatit de lansarea in regim deplin in Chișinau. Aceasta va avea loc pe 3 decembrie, insa puteți testa aplicația Teleport chiar acum, dupa ce o descarcați pe telefon.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Ucraina da asigurari ca va sprijini Republica Moldova: "Vom face ce depinde de noi ca sa fie in siguranța"

15:00, 29.04.2024 - Ucraina va face tot ce este posibil pentru ca Republica Moldova sa fie in siguranța, asigura vicepreședinta Radei Supreme a Ucrainei, Olena Kondratiuk, aflata in vizita la Chișinau, reiterand ca in acest sens este nevoie de solidaritate și de susținere reciproca.

15 ani de la protestele violente din 7 aprilie 2009. Maia Sandu: „E ca o rana neinchisa a consecințelor unui regim autoritar”

11:25, 07.04.2024 - Astazi se implinesc 15 ani de la evenimentele care au avut loc pe 7 aprilie. Protestele de la Chișinau au inceput pe 6 aprilie 2009, dupa ce au fost anunțate rezultatele preliminare ale alegerilor parlamentare din 5 aprilie. „Tinerii care s-au ridicat pe 7 aprilie 2009 au suferit din cauza violenței…

Iți cauți locuința perfecta intr-un ansamblu rezidențial modern și sigur in Campia Turzii? ELLA Resident este alegerea ideala!

21:10, 04.04.2024 - Oferim apartamente finisate sau semifinisate, cu o suprafața generoasa de 77.09 mp, perfecte pentru confortul și spațiul de care ai nevoie, in Campia Turzii, pe strada Laminoriștilor nr. 40. ELLA Resident este ansamblul rezidențial proiectat cu drag pentru caminul tau! Fiecare apartament include: bucatarie…

Telecabina care urca in Cetatea Devei, pusa in functiune vineri, s-a defectat sambata. Cum explica primarul

13:45, 31.03.2024 - Telecabina care urca din orașul Deva spre Cetatea Devei s-a stricat la o zi dupa ce a fost data in funcțiune. „Se intampla! Sunt piese, sunt masini, si o masina noua se poate strica, dar ea este in garantie si se repara”, a spus primarul orasului, Florin Oancea.„Una dintre bobinele de la electrofrana…

Claudia Patrașcanu, foc și para: “Vezi morți pe jos, mașini rasturnate”. Se teme pentru siguranța ei și a copiilor sai / FOTO

13:55, 28.03.2024 - Claudia Patrașcanu se teme pentru siguranța ei, dar și pentru cea a copiilor sai. Pe o șosea unde vedeta circula zilnic au loc des accidente, iar bruneta a dorit sa traga un semnal de alarma și sa solicite autoritaților din Constanța sa ia masuri.

Maia Sandu spune ca nu mai vrea hotar la Prut: „Republica Moldova va fi mult mai in siguranta alaturi de Romania in Uniunea Europeana”

23:41, 06.03.2024 - Maia Sandu a afirmat miercuri, 6 martie, ca Republica Moldova va fi mult mai in siguranta alaturi de Romania in Uniunea Europeana si a mentionat ca isi doreste mai multe poduri intre cele doua țari. Ea a precizat ca pentru dezvoltarea economica va fi mai bine daca nu vor mai exista granite intre țara…

Taximetriștii continua protestele și saptamana asta: Peste 100 de mașini sunt in Piața Constituției

11:00, 04.03.2024 - Taximetristii membri ai Asociatiei Nationale a Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi continua luni protestele in Piata Constitutiei, cu aproximativ 100 de masini participante.

Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc, la Forumul "Siguranta copiilor online": "300.000 de semnaturi pentru lege”

21:50, 15.02.2024 - Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc a participat la Forumul International "Siguranta copiilor online”, la Chisinau, in prezenta presedintei Maia Sandu, eveniment care a strans aproape 300.000 de semnaturi pentru legea protejarii copiilor in mediul online.


Ce parere ai despre aceasta stire?