Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Telefoanele mobile, învinovăţite pentru criza sănătăţii mintale din Australia; experţii solicită soluţii reale

Publicat:

Unul dintre cei mai importanti experti din Australia in domeniul sanatatii mintale a avertizat vineri ca telefoanele mobile inteligente sunt raspunzatoare de o criza ce costa anual statul 60 de miliarde de dolari australieni, relateaza agentia Xinhua.

Inaintea unui forum dedicat sanatatii mintale desfasurat vineri in Adelaide, a declarat ca rata cazurilor de anxietate si depresie a crescut odata cu introducerea si raspandirea telefoanelor tip smartphone.

''Este un paradox - (tinerii) nu au fost niciodata mai sanatosi din punct de vedere fizic, insa…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soluția inedita a primariei pentru a rezolva situația strazii surpate: Saci de nisip in jurul gropii

12:36, 29.04.2024 -  Poliția a intervenit de urgența, iar traficul auto a fost restricționat inainte de a avea loc un accident grav. Potrivit autoritaților, strada afectata a mai avut astfel de probleme in trecut. Și mai halucinant este ca o bucata din aceeași strada se surpase și pe 24 aprilie, iar autoritațile s-au grabit…

Țanțarii amenința sa imbolnaveasca jumatate din populația lumii

22:26, 25.04.2024 - Peste jumatate din populatia lumii ar putea fi expusa riscului de a contracta boli transmise de tantari, cum ar fi malaria si febra dengue, pana la sfarsitul secolului, au avertizat oamenii de stiinta. Expertii au declarat ca focarele de boli transmise de tantari, asociate cu incalzirea globala, se…

Au murit din cauza suplimentelor alimentare

11:05, 29.03.2024 - Producatorul japonez de medicamente Kobayashi Pharmaceutical a confirmat vineri un al cincilea deces legat de suplimentele sale alimentare cu drojdie de orez rosu (beni-koji), transmite agentia Xinhua, preluata de Agerpres. Gigantul farmaceutic cu sediul in Osaka a initiat retragerea de la comercializare…

Cum ne pot spiona dispozitivele inteligente din propria casa? Prețul ascuns al confortului

16:25, 21.02.2024 - Pe masura ce tehnologia avanseaza rapid și dispozitivele inteligente devin din ce in ce mai omniprezente in casele noastre, exista o preocupare crescanda cu privire la adevaratul preț pe care il platim pentru aceasta comoditate. Pe langa costurile materiale ale achiziției și intreținerii acestor dispozitive,…

Oamenii de stiinta au descoperit cel mai stralucitor obiect cosmic din Universul cunoscut

00:31, 21.02.2024 - O galaxie alimentata de gaura neagra cu cea mai rapida crestere inregistrata vreodata este cel mai stralucitor obiect cosmic din Universul cunoscut, a constatat un studiu la care au colaborat mai multe echipe de cercetatori, informeaza Xinhua. O echipa condusa de oameni de stiinta de la Universitatea…

„Am fost la psiholog de doua ori in viața” » Rafael Nadal, despre cum se raporteaza la problema sanatații mintale: „Nu-l percep ca pe un subiect tabu”

02:00, 16.02.2024 - Rafael Nadal, de 22 de ori caștigator in turneele de Mare Șlem, a marturisit in amplul interviu oferit postului LaSexta ca a vizitat de doua ori un psiholog de-a lungul vieții. Ibericul spune ca e incantat sa remarce ca percepția societații cu privire la importanța sanatații mintale a evoluat mult in…

Un nou medicament va ajuta in combaterea cancerului mamar

00:01, 07.02.2024 - Cercetatorii au descoperit un nou medicament care poate inhiba cu succes dezvoltarea celei mai agresive forme de cancer de sin, conform unui studiu publicat luni, transmite agentia Xinhua. {{729373}} Un studiu preclinic condus de Universitatea din Adelaide, Australia, este considerat promitator in lupta…

Un nou potential tratament impotriva cancerului mamar agresiv, descoperit de cercetatori australieni (studiu)

01:30, 06.02.2024 - Cercetatorii au descoperit un nou medicament care poate inhiba cu succes dezvoltarea celei mai agresive forme de cancer de san, conform unui studiu publicat luni, transmite agentia Xinhua. Un studiu preclinic condus de Universitatea din Adelaide, Australia, este considerat promitator in lupta impotriva…


Ce parere ai despre aceasta stire?