Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Te fâțâi întruna pe scaun la serviciu? Ce efect are acest gest asupra sănătății tale!

Publicat:

In copilarie nu stateai deloc locului la masa, iar parinții te atenționau spunandu-ți ca acest gest este nepoliticos. O noua cercetare arata insa ca gestul ne poate, de fapt, salva viața. Cercetarea, publicata in Revista americana pentru Medicina de Prevenție, indica faptul ca fațaiala pe scaun, la birou, reduce riscul imbolnavirii de afecțiuni date de sedentarism. Personalele care lucreaza in fața calculatorului au șanse mai mari sa se aleaga cu boli asociate stiulului de viața lipsit de mișcare, care duc la decese premature. Rezultatele noastre sugereaza ideea ca este cel mai bine pentru sanatatea…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce se ocupa fiica cea mare a lui Pavel Bartoș și ce dezvaluiri face despre soția lui. „Este clar mult mai diferit decat a fost la mine”

11:40, 17.05.2024 - Pavel Bartoș, in varsta de 49 de ani, și soția lui, Anca, sunt casatoriti din 2003 și au impreuna trei fete. Actorul a vorbit recent despre activitatile acestora și despre relația cu ele. Puțini sunt cei care știu ca Eva, fiica cea mare a lui Pavel este studenta la Facultatea de Drept.„Eva a terminat…

(P) Injectiile cu ozon - metoda eficienta de prevenție și tratament impotriva afecțiunilor

12:15, 16.04.2024 - Medicina integrativa se bazeaza pe un principiu conform caruia lipsa de oxigen la nivel celular reprezinta principala cauza in declanșarea diferitelor afecțiuni interne. Drept urmare, soluția in combaterea acestora o reprezinta tocmai suplimentarea cantitații de oxigen in organism prin diferite metode…

Ce sunt ursuleții de apa? Cum ne vor incetini imbatranirea?

15:55, 07.04.2024 - Oamenii de știința care studiaza creaturile misterioase numite tardigrade ar putea fi pe cale sa descopere un nou instrument in lupta impotriva imbatranirii umane. Uneori numiți ursuleți de apa, aceste animale aproape microscopice, cu opt picioare, pot supraviețui in condiții care ar ucide majoritatea…

STUDIU Consumul de o lingura de oțet de mere in fiecare zi ajuta la slabit in cazul adulților mai tineri

13:30, 04.04.2024 - Consumul de oțet de cidru de mere a devenit un mod popular de a pierde in greutate in ultimii ani, dar poate ajuta cu adevarat oamenii sa slabeasca? Un nou studiu a constatat ca adolescenții și adulții tineri libanezi care au baut pana la o lingura de oțet de mere zilnic, timp de 12 saptamani, au slabit…

Rezultatele operațiunii „Seat-Belt”: Peste 600 de șoferi, amendați pentru ca nu aveau centura cuplata si scaun pentru copii

18:56, 21.03.2024 - Poliția Republicii Moldova anunța ca, pe parcusul unei saptamani ale operațiunii „Seat - Belt”, polițiștii de patrulare au depistat peste 600 de conducatori auto care circulau fara a avea cuplata centura de siguranța, iar 61 transportau copilul in lipsa unui sistem de reținere special pentru minori.

Catalin Cirstoiu, singurul candidat care are asigurata majoritatea in Primarie inainte sa fie ales

09:15, 20.03.2024 - Profesor universitar și decanul Facultații de Medicina de la Universitatea de Medicina și Farmacie București, Catalin Cirstoiu a format generații intregi de viitori doctori și a dovedit ca poate administra eficient cel mai complex și important spital de urgența din sud-estul Romaniei.Experiența sa indelungata…

Invenția geniala care ar putea aduce falimentul panourilor solare. Sticla care produce curent va schimba jocul

18:40, 17.03.2024 - Cercetatorii din Japonia și Elveția au realizat o descoperire remarcabila: o sticla capabila sa genereze curent electric cand este expusa la lumina. Folosind un laser pentru a grava un circuit pe suprafața sticlei, aceștia au creat un cristal semiconductor, deschizand astfel calea catre o modalitate…

Un studiu susține ca virusul SARS-CoV-2 ramane in sange mai mult de un an

16:40, 16.03.2024 - Doua studii recente ofera informații noi despre modul in care virusul SARS-CoV-2 interacționeaza cu organismul nostru. Un studiu american a identificat virusul in sangele pacienților și la 14 luni dupa infectare. In același timp, oameni de știința italieni susțin ca sistemul nostru imunitar este capabil…


Ce parere ai despre aceasta stire?