Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Te-ai ales cu (încă) o carie? Uite cum ai reuşit să-ţi distrugi smalțul dinților!

Publicat:

Un zambet frumos se obtine prin vizite regulate la stomatolog și timp acordat unei perieri corecte, ce mentine sanatoase dantura și gingia. Medicul stomatolog explica de ce este atat de important sa ne menținem sanatos smalțul dentar și ce consecinte serioase are deteriorarea lui. „Un element foarte important din structura dentara este smalțul dentar, stratul exterior, dur, ce acopera coroana dintelui. In momentul in care dintele erupe in cavitatea bucala, celulele responsabile pentru formarea smalțului iși pierd funcționalitatea, de aceea smalțul nu poate fi regenerat dupa ce a…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce medicul Virgiliu Stroescu nu recomanda mamaliga cu branza și smantana. Preferata milioanelor de romani ascunde pericole la care nu ne-am fi așteptat

14:35, 16.04.2024 - Doctorul Virgiliu Storescu, cunoscut pentru expertiza sa in nutriție și sanatate, ne impartașește perspectiva asupra acestui fel de mancare tradițional, aruncand lumina asupra beneficiilor și posibilelor aspecte negative pentru sanatate asociate consumului de mamaliga cu branza și smantana.Cu o istorie…

REPUBLICA CEHA A INTERZIS HHC. EI SPUN CA ESTE DOAR TEMPORAR.

00:16, 12.04.2024 - Guvernul ceh incearca sa rezolve problema lipsei de reglementare a HHC prin trecerea canabinoidului sintetic pe lista substanțelor interzise care creeaza dependența. Potrivit presei cehe, produsele care conțin HHC, cum ar fi uleiurile, dulciurile sau rezervele pentru vaporizatoare, ar putea fi cumparate…

Coalitia, candidat comun la Primaria Generala. Favorit, medicul Catalin Cirstoiu

19:35, 18.03.2024 - PNL si PSD au decis luni sa aiba candidati comuni la primariile din Capitala, inclusiv la Primaria Generala, Candidatul comun favorit pentru Primaria Capitalei este medicul Catalin Cirstoiu , directorul Spitalului Universitar, dar pana luni la ora 19 nu fusese inca anuntat oficial Presedintele PNL,…

Cinci lucruri despre fumat pe care probabil nu le cunoșteai

13:30, 14.03.2024 - Este cunoscut faptul ca fumatul este extrem de daunator, iar anual mai mult de 8 milioane de persoane in intreaga lume mor din cauza acestui viciu. Cea mai buna alegere pentru o persoana care fumeaza este sa renunțe complet la tutun și nicotina. Și totuși in pofida informațiilor și studiilor accesibile,…

Substanța cancerigena, descoperita in unele produsele impotriva acneei ale unor firme de cosmetice de top

15:05, 07.03.2024 - Niveluri ridicate de benzen, o substanta chimica cancerigena, au fost detectate in unele tratamente pentru acnee ale unor marci celebre, precum Clinique de la Estee Lauder, Up & Up de la Target si Clearasil, detinut de Reckitt Benckiser, a anuntat, miercuri, laboratorul american independent Valisure.…

Aparatul dentar metalic. Cand este recomandat și ce avantaje ofera

14:01, 26.02.2024 - Aparatul dentar metalic a fost, de-a lungul timpului, una dintre cele mai utilizate opțiuni pentru corectarea problemelor de aliniere a dinților. Chiar și dupa apariția aparatelor dentare invizibile sau a tratamentelor ortodontice moderne, aparatul metalic tradițional a continuat sa fie folosit cu succes…

De ce medicul Virgiliu Stroescu nu recomanda mamaliga cu branza și smantana, preferata milioanelor de romani

22:10, 20.02.2024 - Cu o istorie bogata și radacini adanci in cultura romaneasca, mamaliga cu branza și smantana este unul dintre cele mai indragite feluri de mancare. Pregatit din faina de porumb fiarta in apa cu sare și servit alaturi de branza, telemea sau urda, cu smantana, acest preparat simplu și delicios a fost…

Prof.univ.dr. Doina Pleșca despre asaltul virusurilor asupra bebelușilor

12:36, 10.02.2024 - Prof. univ. dr. Doina Pleșca considera ca este un asalt al virusurilor asupra bebelușilor. ”Virusurile se afla intr-o competiție”, referindu-se la virusul sincițial respirator, dar și la virusul gripal și Sars-Cov.2, in cazul bebelușilor. „La acest moment virusurile se afla intr-o competiție. Intr-adevar,…


Ce parere ai despre aceasta stire?