Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tartă cu căpșune – cele mai bune rețete de tartă cu căpșune

Publicat:

Dulci, parfumate și zemoase, capșunile sunt printre cele mai consumate fructe ale verii. Un consum regulat ajuta la intarirea sistemului imunitar, scaderea in greutate, dar și la combaterea infecțiilor. Din fericire, pot fi consumate intr-o mulțime de rețete, iar pe cele mai bune rețete de tarta cu capșune ți le dezvaluim mai jos.Capșunile sunt o gustare dulce cu proprietați nutritive și o sursa bogata de vitamine, minerale și antioxidanți. Pot fi folosite cu succes in rețete variate ori pot fi consumate ca atare. Mai jos iți oferim cele mai bune rețete de tarta cu capșune.Cand se coc capșunileIn…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Importanța fibrelor in procesul de slabire – iata cum te pot ajuta acestea sa iți indeplinești targetul de kilograme pierdute

17:10, 30.04.2024 - In lupta pentru obținerea unei greutați sanatoase și a unei forme fizice dorite, mulți dintre noi cautam mereu soluții și strategii eficiente. Unul dintre factorii esențiali in aceasta calatorie este informarea corecta despre importanța fibrelor in procesul de slabire. Deși deseori subestimat, aportul…

Semințele de in, importante beneficii pentru sanatate

17:10, 12.04.2024 - Semințele de in, cu aroma sa blanda, de nuca și consistența crocanta, sunt un ingredient versatil care poate imbunatați gustul și textura aproape oricarei rețete. O porție de semințe de in furnizeaza proteine, fibre și acizi grași omega-3. Consumul poate contribui la scaderea riscului de apariție a…

Retete de mancare cu arpagic

08:36, 09.04.2024 - Arpagicul este planta inrudita cu ceapa, deseori mai este numit ceapa de salata și este folosit intr-o varietate de rețete culinare datorita beneficiilor sale. Mai jos iți prezentam cateva rețete de mancare cu arpagic.Arpagicul este considerat unul dintre cele mai populare condimente și mirodenii și…

Care sunt beneficiile consumului de ficat de origine animala

17:40, 04.04.2024 - Ficatul de origine animala este considerat un superaliment datorita bogației sale de nutrienți, insa el este adesea subevaluat și exclus de multe persoane din dieta obișnuita. Descopera care sunt beneficiile consumului de ficat și cat de des este recomandat sa il consumam:Ficatul de origine animala…

Dieta cu cea mai mare eficiența pe termen lung atat pentru scaderea in greutate cat și pentru sanatate

08:50, 11.03.2024 -  In acest articol, vom explora principiile de baza și caracteristicile dietei mediteraneene, care este adesea considerata una dintre cele mai eficiente și sustenabile diete pentru slabit și menținerea sanatații pe termen lung.Principiile dieta mediteraneanaDieta mediteraneana se bazeaza pe alimentele…

Beneficiile multiple pentru sanatate ale laptelui. Ce se intampla in organism, daca il consumi zilnic

07:15, 11.03.2024 - Laptele are multiple beneficii pentru sanatate. El conține nutrienți, proteine vegetale, minerale cum e calciul, precum și vitaminele A, B2, B12 și D. . Afla de la nutriționiști ce se intampla in organism daca bei lapte zilnic. Laptele este și o soluție mai buna decat alte lichide, daca vrei sa reduci…

Cum faci o tarta cu scorțișoara, fara coacere și fara zahar. Respecta regulile din rețeta și nu are cum sa nu iți iasa

14:55, 13.02.2024 - Tarta delicioasa cu scorțișoara, fara coacere și fara zahar. Rețeta simpla pe care nu poți sa o ratezi!Ingrediente:1 cana de miez de nuca (se pot folosi și migdale sau nuci caju)1 cana de curmale, fara samburi1 cana de stafide1 lingurița de scorțișoara1 lingura de miere sau sirop de arțar (opțional,…

Nautul ține sub control diabetul și reduce riscul de boli cardiovasculare

12:35, 08.02.2024 - Nautul este asociat cu numeroase beneficii pentru sanatate, printre care ajuta la ținerea sub control a diabetului, a greutații corporale și la reducerea considerabila a riscului de boli cardiovasculare. Aceasta planta erbacee anuala, denumita științific Cicer arietinum , produce boabe comestibile. …


Ce parere ai despre aceasta stire?