Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tarife duble pentru accesul în parcul Dendrariu

Publicat:

Pentru amatorii de amintiri multimedia organizate, Consiliul municipal a hotarat tarife de 350 de lei la fotografii și filmarile video și de cate 500 de lei pentru oficierea casatoriilor.

Ai de gand sa-ți faci pozele de nunta sau doar sa te plimbi pe aleile Dendrariului? Pregatește-te sa scoți mai mulți bani din buzunar, deoarece consilierii municipali au aprobat noile tarife pentru accesul in acest parc.

Pentru plimbari ocazionale scoatem cate 4 lei, in vreme ce accesul cu ghid costa intre 10 și 15 lei, in funcție de traseul ales.

Doritorii de…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Semnal de alarma in Europa: Germania se pregatește de razboi

20:20, 05.06.2024 - Ministrul german al Apararii, Boris Pistorius, a declarat ca Germania trebuie sa se pregateasca pentru cel mai rau scenariu in ceea ce priveste spectrul razboiului in Europa. El a spus ca ar fi probabil necesara o revenire la o forma de recrutare militara.

Se pregatește schimbarea legii, dupa scandalul Coldea - Dumbrava: Interdicția care va scoate ofițerii SRI din joc

14:15, 01.06.2024 - Scandalul dosarului deschis de Direcția Naționala Anticorupție generalilor Florian Coldea și Dumitru Dumbrava poate aduce schimbari legislative deloc avantajoase pentru actualii specialiști ai SRI. Mulți din generalii din sistem se pensioneaza la varste fragede și mai apoi, in timp ce incaseaza pensii…

Moscova susține ca NATO se pregateste sa atace nuclear teritoriul rusesc

16:20, 28.05.2024 - In contextul in care tensiunile dintre Rusia si statele occidentale sustinatoare ale Ucrainei sunt tot mai accentuate, un șef al serviciilor de informații FSB a acuzat țarile NATO ca se pregatesc sa atace nuclear teritoriul rusesc.

Transurb Vaslui pregatește o creștere salariala de 6%. Majorarea se va resimți prea puțin in buzunarele angajaților

00:15, 23.04.2024 - SALARII… Conducerea societații Transurb a trimis Ministerului Dezvoltarii un memorandum pentru exceptarea ei de la legea care nu o lasa sa mareasca salariile angajaților sau sa le ofere tichete de masa, prime sau alte bonusuri. Deși documentul a fost inaintat la finalul anului trecut, o decizie in acest…

Datacor pregatește o a treia hala in parcul industrial. Investiția se ridica la doua milioane de euro

15:20, 11.04.2024 - Compania bistrițeana Datacor va construi anul acesta o a treia hala in parcul industrial Bistrița Sud. Este vorba despre o investiție de doua milioane de euro, realizata in parteneriat cu CEC Bank. Bogdan Bilegan, CEO și acționar Datacor, a precizat pentru Ziarul Financiar ca producatorul  bistrițean…

Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia va gazdui expoziția „Eminescu-omul”

14:20, 16.03.2024 - Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia va gazdui, in perioada 21 martie-21 aprilie, expoziția „Eminescu-omul”, itinerata in parteneriat cu Muzeul Național al Literaturii Romane Iași. Din capitala Moldovei, pentru prima data in inima Ardealului, „Eminescu-omul” se descopera publicului…

Josep Borrell denunta utilizarea foametei ca „arma de razboi” in Fasia Gaza

20:00, 12.03.2024 - Seful diplomatiei europene Josep Borrell a denuntat marti folosirea infometarii ca „arma de razboi” in Fasia Gaza, in timpul unui discurs in Consiliul de Securitate al ONU, relateaza AFP, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?