Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tăriceanu: Vara călătoresc cu familia prin țară, fără coloană și program oficial

Publicat:

Președintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat joi ca se afla impreuna cu familia intr-o calatorie prin țara, precizand ca se cazeaza la pensiuni și calatorește fara coloana și program oficial.

"Ca în fiecare vara, calatoresc prin țara pentru a cunoaște mai bine locurile și oamenii. De fiecare data ma cazez la pensiuni, pentru ca acolo am ocazia sa vorbesc cu turiștii, sa vad ce îi framânta. Nu merg nici în coloana oficiala și nici cu un program oficial, ci împreuna cu familia, pentru a ma relaxa. Zilele acestea…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciuca, cu privire la „autorizarea” utilizarii armamentului american de catre Ucraina: O decizie unilaterala

12:35, 31.05.2024 - Presedintele Senatului, Nicolae Ciuca, a declarat, vineri, ca decizia presedintelui Statelor Unite, Joe Biden, de a permite Ucrainei sa foloseasca armamentul american pentru a lovi tinte pe teritoriul Federației Ruse este una "unilaterala".

PROGRAM COMPLET Zilele orașului Satu Mare 2024

20:46, 23.05.2024 - Primaria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G. M. Zamfirescu organizeaza in 24-26 mai ediția cu numarul 26 a Zilelor Orașului Satu Mare.  The post PROGRAM COMPLET Zilele orașului Satu Mare 2024 first appeared on Informatia Zilei .

PROGRAM ZILELE MUNICIPIULUI CRAIOVA 30 mai – 02 iunie 2024

17:55, 22.05.2024 - Joi, 30 mai 09:00 – 17:00 Muzeul Carții și Exilului Romanesc Expozitie de arta fotografica Craiova mea iubita. Expun: Rucsandra Calin, Cristi Floriganta, Mihai Muraretu, Mircea Georgescu, Cristian Mirescu Asociatia Artistilor Fotografi din Romania 09:00 – 17:00 Muzeul Carții și Exilului Romanesc Expozitii…

Simona Gherghe le sarbatorește zilele onomastice soțului și fiicei sale! Sfantul Gheorghe este o tradiție in familia lor: ”A patra generație...”

16:15, 23.04.2024 - Simona Gherghe iși sarbatorește fiica și șoțul! Astazi este ziua lor onomastica, astfel ca le-a transmis un mesaj impresionant. Se pare ca Sfantul Gheorghe este foarte important pentru ei, caci face parte din familia lor de multe generații! Mesajul prezentatoarei TV a fost o surpriza minunata pentru…

Ciuca: Chiar daca Israelul e dincolo de Balcani si Marea Mediterana, distanta este mica. Am discutat cu premierul

08:05, 15.04.2024 - Presedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciuca, a afirmat ca a discutat cu premierul Marcel Ciolacu despre situatia din Orientul Mijlociu, pentru formarea „unei opinii coordonate”, subliniind ca, desi Israelul este dincolo de Balcani si Marea Mediterana, „distanta este mica” fata de Romania.

Zilele petrecute cu prietenii și familia se muta la cafenelele din Iulius Mall Cluj. Vezi ce program au locațiile tale favorite!

12:30, 29.03.2024 - Vremea este din ce in ce mai prietenoasa, iar o plimbare cu cei dragi este tot ce ai nevoie pentru a-ți reincarca bateriile. La Iulius Mall Cluj gasești colțul de natura, liniștea lacului, dar și momente de pauza la una dintre cafenele sau la terasele lor. In ultimele zile de martie, primavara pare…

Președintele PNL, Nicolae Ciuca, le promite romanilor din Spania ca vor avea „dubla cetațenie” din acest an

10:40, 16.03.2024 - Presedintele Senatului, Nicolae Ciuca, liderul PNL, aflat intr-o vizita in Spania, le promite romanilor de aici ca in curand vor avea „dubla cetațenie” și nu mai vor fi nevoiți sa renunțe la cea romana, atunci cand solicita cetațenia spaniola. Ciuca mai spune ca problema imposibilitatii detinerii cetateniei…

Povestea tanarului de 17 ani care a plecat de acasa pentru a trai in tren: ”Mi-am parasit parinții. Calatoresc și vizitez o mulțime de țari”

10:41, 07.03.2024 - Un tanar in varsta de 17 ani a devenit cunoscut, dupa ce a adoptat un stil de viața noncorfomist. El a ales sa plece de acasa și sa traiasca in trenuri, iar pana in prezent a parcurs 500.000 de kilometri.


Ce parere ai despre aceasta stire?