Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Târgul Produs de Cluj la Florești

Publicat:

Consiliul Județean Cluj, in parteneriat cu Primaria comunei Florești, organizeaza intre 2 și 4 iulie de Cluj la Florești. Desfașurat prin intermediul Asociației Produs de Cluj,... Acesta este doar un sumar al știrilor. Vizitați siteul nostru pentru mai multe știri complete!

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

Tișe finanțeaza trenul metropolitan promis de Boc. In 2050, vor circula cu acest tren 9.500 persoane/zi, intre Florești - Jucu - Garbau

11:35, 25.04.2024 - Consiliul Județean Cluj va aloca aproape 10.000.000 euro din bugetul județului pentru a se putea da drumul proiectului trenului metropolitan promis de Emil Boc de aproape 8 ani. Cel mai probabil, aceasta promisiune are legatura și cu alegerile care se apropie. Președintele Consiliului Județean Cluj,…

Mica: Teren de minifotbal și vestiare, construite in locul școlii din Manastirea

17:10, 14.03.2024 - Primaria comunei clujene Mica a obținut autorizația de construire in cadrul proiectului „Desființare construcție Școala Manastirea și elaborare DTAC construire teren minifotbal cu vestiar și amenajare parculeț”, eliberata de Consiliul Județean Cluj. ”In zilele urmatoare va fi incarcata in SICAP documentația…

Consiliul Județean Cluj indeamna lumea sa adopte un caine

18:40, 12.03.2024 - Consiliul Județean Cluj indeamna lumea sa adopte un caine, pentru ca aceștia sa aiba șansa la o viața mai buna. „Cainele, considerat cel mai bun prieten al omului este, cu siguranța, un partener de nadejde, capabil sa arate afecțiune și loialitate fara limite. Daca ești iubitor de animale și dorești…

(video) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

13:45, 08.03.2024 - Astazi, de Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere au organizat un marș feminist in capitala. In legatura cu aceasta Primaria a anunțat despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live/update) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:25, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:11, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

Primaria și Consiliul Județean Cluj se asociaza pentru realizarea trenului metropolitan. Studiile, finalizate primavara aceasta.

14:10, 05.03.2024 - Proiectul pentru realizarea trenului metropolitan din Cluj va fi finalizat și prezentat public primavara aceasta, a aratat primarul Emil Boc. Primaria a suplimentat cu 1 milion de lei bugetul pentru realizarea studiului de fezabilitate.


Ce parere ai despre aceasta stire?