Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Târgul European al Castelelor, un eveniment unic în România

Publicat:

Cea de-a IV-a ediție a al Castelelor, un eveniment unic in Romania care dorește sa promoveze frumusețea monumentelor istorice din țara și din Europa, va avea loc in perioada 26 - 27 mai 2018, la din Hunedoara.

Citeste articolul mai departe pe historia.ro…  

Sursa articol: historia.ro


Stiri pe aceeasi tema

Astazi este ultima zi in care profesorii beneficiaza de tarife preferențiale la Dare to Learn – cel mai mare eveniment educațional din Europa

13:20, 30.04.2024 - Astazi este ultima zi in care personalul din sistemul de invațamant preuniversitar și universitar din Romania beneficiaza de tarife preferențiale la Dare to Learn – cel mai mare eveniment educațional din Europa.

Fosta glorie a metalurgiei, salvata de turism. Castelul medieval ii aduce sute de mii de vizitatori VIDEO

22:35, 24.04.2024 - Neglijat in trecut, cand Hunedoara devenise un mare centru al metalurgiei din Romania, Castelul Corvinilor din Hunedoara a ajuns sa susțina o parte din economia orașului, in timp ce vechile uzine s-au dezintegrat treptat.

Cine sunt Peter Senge, John Hattie, Charles Leaderbeater și Graham Brown-Martin – parte din speakerii „Dare to Learn”, cel mai mare eveniment din Europa dedicat profesorilor

14:01, 24.04.2024 - Peter Senge, John Hattie, Charles Leaderbeater și Graham Brown-Martin sunt patru dintre speakerii internaționali care vor veni in toamna in Romania, pentru a participa la Dare to Learn – cel mai mare eveniment educațional din Europa, care va avea loc la București, in perioada 25-26 octombrie a.c.

Pana pe 30 aprilie, profesorii iși pot rezerva locul, in exclusivitate, la Dare to Learn – cel mai mare eveniment educațional din Europa

12:30, 19.04.2024 - București, 19 aprilie 2024 – Pana la data de 30 aprilie a.c., personalul din sistemul de invațamant universitar și preuniversitar din Romania beneficiaza de exclusivitate și de tarife preferențiale in rezervarea locului la Dare to Learn.

București va gazdui Dare to Learn – cel mai mare eveniment din Europa dedicat profesorilor. Radu Szekely: “Vom conecta profesorii din Romania cu liderii globali in educație”

11:11, 03.04.2024 - Continue reading București va gazdui Dare to Learn – cel mai mare eveniment din Europa dedicat profesorilor. Radu Szekely: “Vom conecta profesorii din Romania cu liderii globali in educație” at Info real.

Statutul de destinație ecoturistica zonei Țara Hațegului, prelungit pentru inca 3 ani

22:51, 28.03.2024 - Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului a confirmat prelungirea statutului de destinație ecoturistica pentru Țara Hațegului timp de inca trei ani. Atracțiile din Țara Hațegului ofera turiștilor o incursiune fascinanta in istorie și natura, de la descoperirea dinozaurilor pitici și…

Castelul medieval din Romania ce atrage toate privirile. Se așteapta noi descoperiri VIDEO

06:40, 22.02.2024 - Castelul Corvinilor din Hunedoara a fost restaurat, cu fonduri europene, insa investițiile in cel mai popular monument din vestul Romaniei vor continua. Schelele au fost așezate deja pentru noile lucrari, care vor dezlega unele dintre marile mistere ale edificiului.

Eveniment de business in cadrul Proiectului InC

09:25, 08.02.2024 - Astazi, de la ora 16,00, in sala „Europa” de la Hotel Central va avea loc un eveniment destinat antreprenorilor, organizat de catre Consiliul Național al Intreprinderilor Private Mici și Mijlocii din Romania – Filiala Arad,. Consiliul Național al Intreprinderilor Private Mici și Mijlocii din Romania…


Ce parere ai despre aceasta stire?