Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tarantino şi Miramax au ajuns la un acord în procesul ce vizează NFT-urile asociate Pulp Fiction

Publicat:

Cineastul american si studioul Miramax LLC au ajuns la un acord in procesul ce vizeaza drepturile de autor asupra NFT-urilor ("jetoane nonfungibile) asociate filmului "", potrivit unor documente judiciare recente, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.Celebrul regizor premiat cu Oscar si studioul Miramax, al carui sediu se afla in , intentioneaza sa depuna documentele prin care solicita incheierea procesului in urmatoarele doua saptamani, potrivit unei depozitii ce a fost depusa joi la al statului California.

Fii la curent cu cele…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Poliția americana a intervenit in forța pentru inlaturarea manifestanților propalestina

14:05, 02.05.2024 - Sute de politisti cu casti si-au facut loc joi dimineata in piata centrala a Universitatii din California, din Los Angeles, in incercarea de a dispersa o tabara a protestatarilor propalestinieni atacata in noaptea precedenta de sustinatorii proisraelieni, informeaza Reuters, arata Agerpres.

Raiduri ale agenților federali din SUA la proprietațile lui Sean „Diddy” Combs. Acuzațiile care il vizeaza pe rapper

09:50, 26.03.2024 - Agenti ai Departamentului pentru Securitate Interna al SUA au deschis o ancheta care il vizeaza pe starul hip-hop Sean „Diddy” Combs si au perchezitionat proprietatile acestuia din Los Angeles si din zona Miami, au anuntat luni oficiali ai agentiei, transmite Reuters, preluat de Agerpres.

OSCAR2024: „Oppenheimer” a castigat premiul pentru cel mai bun film

09:01, 11.03.2024 - "Oppenheimer", filmul cu un enorm succes de casa despre cursa pentru fabricarea primei bombe atomice, a castigat duminica seara, la Los Angeles, premiul Oscar pentru cel mai bun film, transmite Reuters.

De cata popularitate se mai bucura Premiile Grammy

10:55, 06.02.2024 - Gala premiilor Grammy de duminica seara, marcata de recordul stabilit de  Taylor Swift dupa ce a castigat pentru a patra oara categoria ”Albumul Anului” , a atras cea mai mare audienta inregistrata de cele mai importante trofee ale industriei muzicale americane dupa editia organizata inainte de pandemia…

Stare de urgența in California din cauza unei vijelii cu forța unui uragan. Inundații in Los Angeles: "O furtuna istorica"

14:45, 05.02.2024 - Ploi abundente si vant cu forta unui uragan au lovit mare parte din statul american California, și au lasat fara curent electric 900.000 de clienti. Meteorologii se asteapta ca furtuna sa continue și sa afecteze mari orașe in urmatoarele doua zile din cauza inundatiilor, scrie Reuters. Guvernatorul…


Ce parere ai despre aceasta stire?