Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ţara săracilor şi a parveniţilor

Publicat:

Institutul de si Institutul pentru din cadrul au dat publicitatii studiul potrivit caruia, 8 milioane de romani sunt extrem de saraci si muncesc cu ziua. exista 98.805 gospodarii neelectrificate si 2.284 de localitati cu strazi neasfaltate. Din cinci romani de la sat, trei se spala in lighean si au pe post de WC o groapa sapata in pamant, pentru ca fondurile destinate modernizarii satelor si locuintelor sunt in mana guvernantilor. Problemele din agricultura, nu se pun in discutie !……

Citeste articolul mai departe pe newsbv.ro…  

Sursa articol: newsbv.ro


Stiri pe aceeasi tema

(VIDEO) Craiova: Expoziția virtuala „Ileana și Romulus Vulpescu”

15:45, 20.05.2024 - Colecția „Ileana și Romulus Vulpescu” va putea fi admirata la Muzeul Carții și Exilului Romanesc din Craiova. Colecția cuprinde opera semnata de cei doi autori, beletristica și traduceri. Fondul de carte se intregește cu volume bibliofile, carți rare scrise in limba franceza, din domeniul filologiei,…

Rolul Targu Mureșului in formarea revoluționaului Avram Iancu. “La Targu Mureș s-a dat scanteia revoluției”

03:05, 13.05.2024 - In cadrul conferinței internaționale „Avram Iancu-200 de ani de la naștere. Omul, contemporanii, epoca", organizata in municipiul Deva, in intervalul 9-10 mai, la inițiativa Consiliul Județean Hunedoara, in parteneriat cu Academia Romana, Biblioteca Județeana "Ovid Denusianu" Hunedoara-Deva și Institutul…

Prelegerea „Intre drac/dracuire și Dumnezeu/insfințire” la Muzeul Carții și Exilului Romanesc

11:00, 12.04.2024 - Muzeul Carții și Exilului Romanesc organizeaza marți, 16 aprilie, o prelegere-dialog public. „Intre drac/dracuire și Dumnezeu/insfințire (omul romanesc)” va fi susținuta de etnologul Marin Marian-Balașa. Evenimentul va avea loc in salonul expozițional aflat la parterul Muzeului Carții și Exilului Romanesc…

Codrii Iașilor, un parc natural de care avem nevoie – IMPERATIV cu Ioana Soreanu (05.04.2024)

10:25, 05.04.2024 - Proiectul de inființare a Parcului Natural Codrii Iașilor inainteaza. Un pas important a fost facut prin elaborarea studiului științific de catre specialiști in biologie, geografie și etnografie. Acest document sta la baza proiectului și urmeaza sa fie trimis la Academia Romana pentru avizare. Subiectul…

Stresul la locul de munca. Antidotul nu e relaxarea, ci concentrarea!

00:21, 15.03.2024 - Stresul la locul de munca este tema unui recent studiu al asociației  Apec din Franța, care arata ca 54% dintre angajați se confrunta frecvent sau ocazional cu un nivel intens de stres. Proporția este mai mare in cazul femeilor, comparativ cu barbații. Antidotul stresului la locul de munca nu este relaxarea,…

Conferinta Dragoste, Rusine, Ura- despre Emotii si Buna Ordine in Țarile Romane, sec. XVIII-XIX, la Universitatea Ovidius din Constanta

15:41, 13.03.2024 - Facultatea de Istorie si Stiinte Politice FISP din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta UOC organizeaza joi, 14 martie 2024, conferinta cu titlul "Dragoste, Rusine, Ura: despre Emotii si Buna Ordine in Tarile Romane, sec. XVIII XIX", sustinuta de Constanta Vintila, cercetator stiintific I la Institutul…

Noua cercetare speologica cu participare internaționala, la Ghețarul de la Scarișoara

08:10, 09.03.2024 - Cercetatori din Croația, Grecia, Macedonia de Nord, Norvegia, Slovacia, Slovenia, SUA, Ungaria si Romania au participat, recent, timp de 5 zile, in satul Ghetari la un atelier de lucru, intitulat “Winter climate in SE Europe during the Late Holocene”, organizat de Institutul de Speologie “Emil Racovita”…

FOTO Cercetare internaționala in Peștera Ghețarul de la Scarișoara: scanare 3D și sistem de monitorizare a climatului subteran

15:45, 05.03.2024 - FOTO Cercetare internaționala in Peștera Ghețarul de la Scarișoara: scanare 3D și sistem de monitorizare a climatului subteran Cercetare internaționala in Peștera Ghețarul de la Scarișoara. In perioada 18-23 februarie, Institutul de Speologie „Emil Racovița” al Academiei Romane, Filiala Cluj-Napoca,…


Ce parere ai despre aceasta stire?