Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tara care interzice fumatul si vanzarea de tigari pe intreg teritoriul. Ce risca cei care incalca legea

Publicat:

Cateva publicatii independente din tara sustin deja ca piata neagra s-a extins pe strazile din capitala Ashgabat. Un pachet de tigari de contrabanda costa peste 8 lire. Insa, cea mai mare parte din media din Turkmenistan este controlata de guvern, Turkmenistatul fiind pe locul 3 in topul tarilor care incalca cel mai grav dreptul la libera exprimare, dupa Coreea de Nord si Eritrea, conform unui raport al , noteaza cei de la Independent, citat de stirileprotv.ro. Atadu (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Președintele Iohannis a promulgat legea prin care se interzice vanzarea bauturilor energizante catre minori

18:40, 11.03.2024 - Actul normativ promulgat de Klaus Iohannis, luni, interzice “comercializarea bauturilor energizante care contin combinatii variate de carbohidrati, vitamine, minerale, cu doua sau mai multe substante precum: cafeina, taurina, carnitina, guarana, glucuronolactona si alti compusi cu efect de stimulare…

A fost promulgata legea prin care se interzice vanzarea bauturilor energizante catre minori

17:21, 11.03.2024 - Proiectul de lege pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului de bauturi energizante de catre populație, prin care minorii nu vor mai putea cumpara astfel de bauturi, a fost promulgata luni de catre președintele Klaus Iohannis.

A fost adoptata legea care interzice vanzarea de tigari electronice catre minori

14:15, 27.02.2024 - Legea care interzice vanzarea catre minori a tigarilor electronice a fost adoptata marti de Camera Deputatilor, care este camera decizionala. Deputații au admis mai multe amendamente care au fost respinse initial. Proiectul de lege adoptat are ca obiect de reglementare modificarea si completarea Legii…

Simonis: Saptamana aceasta votam legea care va interzice vanzarea de țigari electronice minorilor

17:00, 26.02.2024 - Presedintele interimar al Camerei Deputatilor, Alfred Simonis, a declarat, luni, ca initiativa care va interzice vanzarea catre minori a tigarilor electronice va fi votata saptamana aceasta in plen. Potrivit oficialului, legea va include amenzi de pana la zeci de mii de lei.

Minorii nu mai au voie sa cumpere energizante. Ce amenzi risca magazinele care incalca legea

12:20, 20.02.2024 - Proiectul de lege pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului de bauturi energizante de catre populatie, prin care se interzice consumul de astfel de bauturi de catre minori, a fost adoptat, marti, de plenul Camerei Deputatilor, cu 238 de voturi „pentru”, unul „impotriva” si 12 abtineri.


Ce parere ai despre aceasta stire?