Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Talibanii au respins o tentativă a forţelor afgane de a ajunge la avionul american prăbuşit

Publicat:

Forte ale armatei afgane si luptatori talibani au purtat lupte in regiunea din centrul tarii unde luni s-a prabusit un avion militar american, transmite Reuters, citand surse oficiale. Pentagonul a confirmat prabusirea aparatului de tip Bomardier E-11 A.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Partea superioara a turnului de televiziune din Harkov s-a prabusit dupa un atac cu racheta al Rusiei

23:05, 22.04.2024 - Turnul de televiziune de 240 de metri din orasul ucrainean Harkov, nord-est, s-a rupt in doua, iar partea sa superioara a cazut la pamant, arata imagini obtinute de Reuters, dupa ceea ce oficialii locali au declarat ca a fost probabil un atac cu racheta al Rusiei asupra acestei infrastructuri de televiziune.

O parte din turnul de televiziune din Harkov s-a prabusit dupa un atac cu racheta al Rusiei VIDEO

20:16, 22.04.2024 - Turnul de televiziune de 240 de metri din orasul ucrainean Harkov, nord-est, s-a rupt in doua, iar partea sa superioara a cazut la pamant, arata imagini obtinute de Reuters, dupa ceea ce oficialii locali au declarat ca a fost probabil un atac cu racheta al RusieI.

Atacul iranian a fost respins prin coordonare „umar la umar” cu SUA, spune Israelul

18:05, 15.04.2024 - Respingerea de catre Israel a masivului raid iranian cu drone si rachete a fost in intregime coordonata cu Pentagonul, care are un ofiter de legatura american in camera de control a sistemului de aparare antiracheta Arrow, a declarat un inalt oficial israelian citat de Reuters.

Fotbal american: Brazilia, prima tara din America de Sud care va gazdui un meci din NFL

15:31, 11.04.2024 - Brazilia va gazdui un meci intre echipele Philadelphia Egales si Green Bay Packers, in data de 6 septembrie, in primul weekend al viitorului sezon din NFL, a anuntat Liga profesionista de fotbal american, citata de Reuters, potrivit Agerpres.

NASA anunța ca un satelit american și unul rusesc sunt pe cale sa se izbeasca violent

13:35, 28.02.2024 - Departamentul Apararii din SUA monitorizeaza trecerea satelitului misiunii TIMED (Thermosphere Ionosphere Mesosphere Energetics and Dynamics) a NASA periculos de aproape de satelitul rusesc Cosmos 2221, a anuntat NASA intr-o postare pe blog, miercuri dimineata, informeaza Reuters. Desi se asteapta ca…

Talibanii il elibereaza pe un activist de extrema dreapta austriac

21:15, 26.02.2024 - Talibanii l-au eliberat duminica (25 februarie) pe Herbert Fritz, un naționalist austriac și de extrema dreapta, in varsta de 84 de ani, care a fost arestat in Afganistan, in luna mai a anului trecut, potrivit Reuters. Guvernul austriac a declarat intr-o declarație ca Fritz a sosit la Doha, mai devreme,…

Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, si-a anulat deplasarea la Bruxelles, dupa noua spitalizare

09:00, 13.02.2024 - Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, si-a anulat deplasarea la Bruxelles, unde urma sa discute despre apararea NATO, dupa ce a fost internat intr-un spital militar pentru a doua oara de la inceputul anului, a anuntat luni Pentagonul, relateaza Reuters.

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin: Avionul rusesc cu prizonieri ucraineni a fost doborat de o racheta Patriot

18:25, 31.01.2024 - Avionul militar de transport rusesc Iliusin Il 76 prabusit saptamana trecuta in regiunea rusa de granita Belgorod si care avea la bord prizonieri de razboi ucraineni a fost doborat de antiaeriana ucraineana cu ajutorul unui sistem american Patriot, au stabilit expertii rusi care investigheaza cazul,…


Ce parere ai despre aceasta stire?