Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Taie o lămâie în 4 și ține-o în dormitor peste noapte. Îți va schimba viața!

Publicat:

Problema insomniei sau a lipsei unui somn odihnitor va disparea odata cu acest remediu natural incredibil. Tot ce trebuie sa faci este sa tai o lamaie in patru și sa o lași in dormitorul tau peste noapte.Lamaile au proprietați antibacteriene și antiseptice. Iata beneficiile de care vei avea parte daca vei face acest lucru in mod repetat:– Aerul din camera va fi mai proaspat;– Vei respira mai bine;– Trateaza astmul și raceala – mirosul de lamaie curața sinusurile.– Inlatura mahmureala și starea de oboseala;– Vei avea mai multa energie;– Ține țanțarii la distanța.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Doua zodii favorizate pe plan financiar dupa Paște. Acestor nativi li se schimba viața in bine

10:40, 05.05.2024 - Urmeaza o perioada cu succes la bani pentru doua zodii. Sunt favorizate pe plan financiar, așa ca pot scapa de datorii sau se pot gandi serios la momentul in care vor face investiții importante. Viața lor li se va imbunatați considerabil in saptamanile viitoare.

Ce se intampla daca tai o lamaie in 4 și o ții in dormitor peste noapte. Trucul care iți va schimba viața

20:00, 03.05.2024 - Lamaia, acest fruct minune cu multiple beneficii pentru sanatate, poate fi un adevarat aliat in lupta impotriva insomniei și pentru obținerea unui somn odihnitor și reparator. Un remediu natural incredibil care poate contribui la imbunatațirea calitații somnului este sa tai o lamaie in patru bucați…

De ce sa arzi cateva frunze de busuioc in casa. Detaliul care iti poate schimba viata

09:15, 01.05.2024 - In filosofiile anumitor civilizații, arderea unor ierburi aromatice este o practica straveche folosita pentru a purifica mediul, a crește energia și a atrage prosperitatea, iar printre acestea se numara și busuiocul. Daca te intrebi de ce sa arzi cateva frunze de busuioc in casa, iți spunem ca este…

Zodiile care primesc o lumina astrala de invidiat. Li se va schimba complet viata la final de aprilie 2024

10:35, 10.04.2024 - Eclipsa de soare de pe 8 aprilie a venit cu o serie de modificari in viața mai multor nativi. Perioada urmatoare va fi una excepționala, pentru ca Universul iși va redirecționa luminile stralucitoare catre cinci semne zodiacale. Nimic din tot ceea ce faceau pana acum și iși doreau cu ardoare nu va mai…

Țeapa luata de Roxana Dobrițoiu in miez de noapte. Cantareața a fost la un pas sa ramana fara agoniseala de-o viața. Declarații exclusive!

22:50, 09.04.2024 - Roxana Dobrițoiu a fost la un pas de a ramane fara agoniseala de-o viața, totul dupa ce a raspuns unui apel telefonic in miez de noapte. Cantareața a tras o sperietura groaznica și susține ca a avut mare noroc. Ce s-a intamplat și ce semnal de alarma trage celor care sunt apelați de numere necunoscute.

Gheața din zona polara se topește și schimba rotația Pamantului. Oamenii vor pierde timp din viața lor in urmatorii ani

07:00, 28.03.2024 - Intr-o zi, in urmatorii doi ani, toata lumea de pe glob va pierde o secunda din timpul lor. Momentul exact in care se va intampla acest lucru este influențat de oameni, potrivit unui nou studiu, deoarece topirea gheții polare modifica rotația Pamantului și schimba timpul insuși, transmite CNN.

Un nou drog foarte ieftin și deosebit de periculos pune in pericol viața adolescenților din Capitala

13:05, 03.03.2024 - „Drogul elevului” este noul drog care pune in pericol viața tinerilor din București. Problema si mai grava este ca drogul este foarte usor de procurat si se vinde chiar si ziua in amiaza mare pe strazile din centrul Bucurestiului, cu doar 10 lei.

Poveste de viața. Din copil-problema, Marius Grosu a devenit tanara speranța a filmului romanesc VIDEO

18:01, 16.02.2024 - Tanarul constanțean Marius Grosu, actor la Academia cunoscutului regizor Iura Luncașu, pregatește doua proiecte independente de film și lucreaza la pelicula romaneasca ce face acum furori in cinematografele din Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?