Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sute de mii de pangolini au fost vânduţi ilegal în întreaga lume în ultimele două decenii (ONG)

Publicat:

Aproape 900.000 de pangolini, o specie aflata pe cale de disparitie, au fost vanduti ilegal in intreaga lume in ultimele doua decenii, a informat joi un ONG care monitorizeaza circuitul traficului de animale, citat de AFP.

"Nu trece o zi fara a vedea o confiscare de animale salbatice in Asia de Sud-Est si de multe ori cifrele sunt impresionante", a declarat , directoarea ONG-ului Traffic pentru aceasta regiune.

Potrivit acestei organizatii circa 895.000 de pangoli au fost vanduti ilegal intre 2000 si 2019 in toata lumea, daca ne raportam la confiscari.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crescatorii greci de animale acuza ca sunt aduși miei din Romania pentru a fi vanduți ca și cum ar fi grecești

07:41, 25.04.2024 - Cu puțin inainte de Paște atat fermierii, cat și consumatorii se plang ca mulți dintre mieii vanduți ca fiind grecești provin din Romania și ca prețul este destul de „piperat”, relateaza Agrocapital citat de Rador Radio Romania.

180 de milioane de lei pentru rețeua de apa și canal din Targu Jiu

08:40, 11.03.2024 - Aparegio Gorj a alocat peste 180 de milioane de lei pentru lucrari de reabilitare la rețeaua de apa și canal din municipiul Targu Jiu. Suma acopera și reabilitarea surselor din care este alimentat orașul. Astfel, se va avea in vedere execuția de rețele de apa și canalizare in Targu Jiu, zona Sud-Est,…

Un panda roșu a fost gasit intr-un bagaj pe aeroportul din Bangkok. 87 de animale erau pe cale sa fie traficate ilegal

19:55, 06.03.2024 - Șase cetațeni indieni au fost arestați pe aeroportul internațional din Bangkok pentru ca au incercat sa scoata ilegal un panda roșu și zeci de alte animale in afara țarii, spun oficialii vamali thailandezi, informeaza BBC.

Mehedinți: Transport ilegal de material lemnos depistat de polițiștii orșoveni

12:36, 27.02.2024 - Un transport ilegal de material lemnos a fost depistat, ieri, de polițiștii orșoveni, dupa un control al unui ansamblu de vehicule. Ansamblul de vehicule incarcat cu lemne era condus de un barbat de 41 de ani, din Drobeta-Turnu Severin. Potrivit IPJ Mehedinti , șoferul nu a respectat obligația de a…

Ciuca: Romania si intreaga lume libera sunt alaturi de Ucraina

11:35, 24.02.2024 - Președintele Senatului Romaniei și șeful PNL, Nicolae Ciuca, a transmis, sambata, un mesaj de susținere pentru Ucraina, la doi ani de la inceputul razboiului Federației Ruse impotriva țarii vecine. Oficialul a menționat ca peste 7 milioane de refugiați ucraineni au intrat in Romania.

Danemarca iși doneaza toata artileria Ucrainei

09:46, 19.02.2024 - Șefa guvernului Danemarcei, Mette Frederiksen, a anunțat la Conferința de Securitate de la Munchen ca țara sa iși doneaza intreaga artilerie Ucrainei. „Ucrainenii ne cer muniție acum! Artilerie acum! Din partea daneza, am decis sa donam intreaga noastra artilerie. Și imi pare rau sa spun, prieteni,…

Deputat, despre protestul fermierilor: „4-5 agenți economici dintr-o singura asociație blocheaza o intreaga economie”

12:20, 14.02.2024 - Deputatul PAS Radu Marian, a venit cu un comentariu referitor la protestele agricultorilor, care iși scot tractoarele pe traseele naționale, mai multe zile la rand, iar mai nou, au inceput sa blocheze și Vama Leușeni. „A protesta e un lucru, iar a bloca drumurile și accesul pentru toți ceilalți nu mi…


Ce parere ai despre aceasta stire?