Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sute de mii de oameni rămân astăzi FĂRĂ INTERNET. FBI opreşte conexiunea, din cauza unui virus extrem de puternic

Publicat:

Peste putin timp, 200.000 de computere din toata lumea vor fi deconectate de la Internet din cauza unui virus. La ora 7 si un minut, ora Romaniei, conexiunea la reteaua informatica globala a fost oprita de catre FBI.

Calculatoarele sunt infectate cu DNS Changer, un virus extrem de puternic, implantat de o retea responsabila pentru fraude pe Internet.

Sase membri ai retelei au fost arestati in Estonia, in timp ce al saptelea, care locuieste in Rusia, este liber, in continuare.

FBI a lansat avertismentul deconectarii de la Internet in urma cu…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Estonia acuza Rusia de un “atac hibrid”. O companie aeriana isi suspenda timp de o luna zborurile

20:45, 29.04.2024 - Finnair, compania aeriana finlandeza, a declarat ca va suspenda temporar, timp de o luna, zborurile catre orașul eston Tartu din cauza interferențelor semnalului GPS. Aceasta decizie vine in urma preocuparilor legate de posibilele riscuri de securitate asociate cu aceste interferențe, pe care ministrul…

Jumatate din orașele mari ale Chinei se scufunda. 270 de milioane de oameni sunt in pericol

10:15, 19.04.2024 - Pamantul se scufunda sub picioarele a milioane de oameni in marile orașe ale Chinei din cauza activitaților umane, punand in pericol major zonele de coasta ale țarii, mai expuse riscului de inundații din cauza creșterii nivelului marii, arata o noua cercetare.

Volodimir Zelenski anunța pierderea razboiului: Se va intampla din cauza ajutorului SUA care e blocat in Congres

20:10, 07.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a avertizat, duminica, ca tara sa va pierde razboiul in fata Rusiei daca ajutorul american de 60 miliarde de dolari ramane blocat in Congres, intr-un moment in care Rusia isi intensifica presiunea in estul tarii, transmite AFP.

Un coș de fum neizolat, cauza incendiului puternic din Centrul Vechi al Capitalei. Zeci de oameni au ramas fara case

20:20, 31.03.2024 - Este ancheta dupa ce acoperișul unei cladiri din Centrul Vechi al Capitalei a fost distrus de un incendiu. Zeci de oameni au ramas, temporar, fara case, iar intervenția a fost una dificila pentru pompieri, care au ajuns cu greu cu autospecialele pe imobil, din cauza aglomerației. 

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia susține ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

10:55, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

(VIDEO) Acoperișul unei case din Bistrița, afectat de un incendiu puternic

10:15, 19.03.2024 - Acoperișul unei case de locuit de pe strada Ion Pop Reteganu din municipiul Bistrița a fost afectat, marți dimineața, de un incendiu, din cauza unui coș de fum neizolat termic. Pompierii bistrițeni s-au luptat mai bine de 3 ore cu flacarile care amenințau sa se extinda. Pentru stingerea incendiului…

Megafabrica Tesla de langa Berlin și-a oprit producția din cauza unui incident „extrem de stupid”

16:35, 05.03.2024 - Fabrica Gigafactory a Tesla de langa Berlin și-a oprit marți producția dupa un act de incendiere premeditata in apropierea sa, un act descris ca fiind „extrem de stupid” de catre CEO-ul producatorului auto, Elon Musk, citat de Reuters.

Incendiu puternic intr-un bloc din Spania. Trei oameni, inclusiv un copil, au murit

11:40, 04.03.2024 - Clipe de groaza pentru locatarii unui bloc din Spania. Trei oameni, inclusiv un minor, au murit și alți 15 au fost afectați de fumul inhalat, dupa ce focul a izbucnit la etajul 11 al cladirii din regiunea Alicante.


Ce parere ai despre aceasta stire?