Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sute de case mistuite de un incendiu de vegetație masiv în California

Publicat:

Incendiile de vegetatie care au cuprins, in weekend, muntii din statul american California, au luat deja viata unei persoane si au distrus sute de case. Intr-un interval de doar cateva ore, patru pompieri au fost spitalizati cu arsuri grave. a declarat stare de urgenta.

Cele doua incendii de vegetație din California s-au extins rapid în doar câteva ore. O persoana și-a gasit sfârșitul în flacarile care au mistuit și 400 de case, doua complexe de apartamente, mașini și sediile unor firme.

Focul continua sa câștige tot…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Incendiu intr-un bloc de la Telecentru: 5 echipaje de pompieri au luptat cu focul, doua persoane - evacuate

18:45, 31.05.2024 - Un incendiu a izbucnit astazi, 31 mai, intr-un bloc de locuit din sectorul Telecentru al capitalei. La fața locului au intervenit 5 echipaje de pompieri care au luptat cu focul, dar și au evacuat doua persoane.

Arde Delta Dunarii: Aproximativ 11 hectare de vegetatie uscata, afectate de un incendiu

22:01, 24.05.2024 - Aproape 11 hectare de vegetatie uscata din apropierea satului Dunavatu de Jos au ars, vineri, in urma unui incendiu izbucnit din cauza utilizarii focului deschis in spatii deschise, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Delta.

Val de incendii in țara. Zeci de pompieri s-au mobilizat de urgența

11:31, 15.05.2024 - Intervenție de amploare. Depozit de lemne cuprins de flacari Un incendiu puternic a izbucnit la depozitul unei fabrici de peleți, din localitatea Ostrovu Corbului. Mai multe echipaje de pompieri din Mehedinți au intervenit pentru a lichida focul. Flacarile s-au extins pe aproximativ 500 de metri patrați,…

Incendiu la Casa Radio din capitala: 12 echipaje de pompieri au luptat pentru stingerea focului

08:40, 08.05.2024 - Un incendiu a izbucnit in Casa Radio din capitala, afectand doua incaperi și provocand mobilizarea a 12 unitați de tehnica și 50 de angajați ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgența.

Neamt: Mai multe persoane dintr-un bloc din Roman, evacuate din cauza unui incendiu

17:55, 22.04.2024 - Mai multe persoane au fost evacuate de pompieri, luni, dintr-un bloc din municipiul Roman, dupa ce in unul dintre apartamente a izbucnit un incendiu, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Neamt. ‘Ajunsi la locul indicat, pompierii au constatat ca se degaja fum dintr-un apartament…

Neamt: Zeci de persoane s-au autoevacuat dintr-un bloc din Dumbrava Rosie, in urma unui incendiu

10:15, 22.03.2024 - Zeci de persoane s-au autoevacuat dintr-un bloc din Dumbrava Rosie, din cauza unui incendiu care a izbucnit, in noaptea de joi spre vineri, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Neamt. La fata locului au intervenit pompierii militari din Piatra-Neamt si pompierii voluntari din Dumbrava…

Bloc evacuat de pompieri din cauza unui incendiu pornit de la o lumanare. Oamenii au ieșit afara in pijamale

10:25, 17.03.2024 - A fost panica duminica dimineața, 17 martie 2024, in cel mai mare cartier din Ramnicu Valcea, in urma izbucnirii unui incendiu intr-un bloc de locuințe. Zeci de locatari au fost scoși din casa in pijamale.

Tragedie in Bistrița, unde un barbat a murit dupa ce a fost surprins de un incendiu de vegetatie scapat de sub control

10:30, 03.03.2024 - Un tragic incident a avut loc sambata in zona dintre localitațile Dumbravița și Perișor din județul Bistrița-Nasaud. Un barbat in varsta de aproximativ 80 de ani a fost descoperit decedat in apropierea unui incendiu de vegetație uscata, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații…


Ce parere ai despre aceasta stire?