Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SURSE - Emil Boc, liderilor PNL: 'Ne lipsește fermitatea față de cei care ne fac albie de porci'

Publicat:

Primarul municipiului Cluj-Napoca, , s-a plans in ședința PNL din Parlament ca partidul nu ia atitudine fața de „cei care ne fac albie de porci”, cu privire la și susținatorii acestuia, spun surse din ședința.

„Lasați echipa de negociere sa mearga, sa negocieze și sa vedem ce rezultat vor avea. Nu strica aceasta psihoterapie colectiva pe care o facem. Trebuie sa așteptam echipa de negociere sa vina in fata, apoi avem 10 12 ore, dam vot in BPJ. Lipsa de fermitate fata de cei care ne fac albie de porci de la tribuna Parlamentului ...eu cred ca greșim foarte mult.…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Emil Boc spera la o noua victorie pentru U-BT Cluj in meciul de joi: "Este o echipa minunata"

12:50, 22.05.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat la ZIUA LIVE ca spera ca echipa de baschet masculin U-BT Cluj sa obțina o noua victorie in meciul decisiv de joi seara, in cadrul finalei Ligii Naționale.

Emil Boc: „Cea mai buna politica este cea a rezolvarii problemelor oamenilor”

15:45, 18.05.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, cu ocazia lansarii candidaților PNL la alegerile din 9 iunie, ca administrația locala are in prim plan cea mai buna politica, cea care rezolva problemele oamenilor.

De cand vor circula autobuzele cu hidrogen la Cluj-Napoca? Emil Boc: „Exista resursa europeana pentru investiție”.

13:55, 14.05.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, și ambasadorul Marii Britanii in Romania, Giles Matthew Portman, au testat, saptamana trecuta, un autobuz alimentat cu hidrogen pe strazile din Cluj-Napoca.

Politist local din Cluj-Napoca, apreciat pentru ca a ajutat o rata si cativa boboci sa ajunga inapoi in lac- Imaginile publicate de primarul Emil Boc, virale

20:45, 03.05.2024 - Imagini cu un politist local care ajuta o rata si cativa boboci sa ajunga inapoi in lac au fost publicate de catre primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, agentul fiind apreciat de catre cei pe langa care trece, potrivit news.ro”Ratustele au ajuns din nou in apa.

Ce funcții le-a cerut vehement Catalin Cirstoiu liderilor coaliției in ședința care l-a scos din cursa (surse)

15:25, 23.04.2024 - Era evident ca medicul Catalin Cirstoiu ca nu mai este dorit pentru a reprezenta Alianța electorala PSD-PNL in cursa pentru Primaria București. El a participat la discuțiile din interiorul coaliției, de dimineața pana spre miezul nopții. Marcel Ciolacu și Nicolae Ciuca l-au luat deoparte, au avut o…

Catalin Cirstoiu a parasit ședința de la Guvern: la plecare le-a comunicat liderilor decizia sa (Surse)

23:41, 22.04.2024 - Medicul Catalin Cirstoiu a parasit ședința liderilor coaliției, care are loc la sediului Guvernului, de aproape 14 ore. Cirstoiu le-a comunicat liderilor PSD și PNL ca el nu se retrage, iar acum decizia este in mainile lor.

Emil Boc, dupa ce a fost luat peste picior de Traian Basescu: „Vom vorbi in privat, la o cafea”

16:35, 06.03.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a reacționat miercuri la declarațiile facute de Traian Basescu marți seara la Jurnalul de Seara de la Digi24. Deși a fost ironizat de acesta, Boc spune ca il va respecta mereu pe fostul președinte și ca va discuta cu el despre aceste comentarii „la o cafea”.

Boc, la ședința PEE: ''Primarii din Europa au demonstrat ca pot tine extremismul deoparte''

13:20, 06.03.2024 - Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat miercuri, in cadrul conferintei organizate dupa sedinta Grupului PPE din Parlamentul European, ca primarii din Europa au demonstrat ca pot tine extremismul deoparte.


Ce parere ai despre aceasta stire?