Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SURSE. Cum şi-au împărţit partidele din Coaliţie funcţiile de subprefecţi

Publicat:

Partidele din coalitia de guvernare si-au impartit functiile de prefecti si subprefecti, astfel ca PSD va avea 39 de posturi de subprefect, PNL va avea 31, ii revin 10, iar minoritatilor 5, sustin surse din interiorul coalitiei pentru „Adevarul”.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Turnee de poker sau jocuri cash? Cum alegi varianta potrivita pentru tine?

11:25, 18.04.2024 - Jocul de poker a evoluat in istorie in așa fel incat sa fie o varianta potrivita in funcție de preferințele fiecaruia. Unii jucatori prefera partidele cash, care au un plus de dinamism, in timp ce alții merg pe varianta turneelor. Oricare are avantajele sale, pe care le vom prezenta in acest articol…

Alianța PSD-PNL depune lunea viitoare candidatura oficiala a lui Catalin Cirstoiu SURSE

19:05, 15.04.2024 - In condițiile in care in spațiul public s-a discutat despre o posibila retragere a lui Catalin Cirstoiu, Coalitia intenționeaza sa depuna luni, 22 aprilie, candidatura oficiala la Primaria Capitalei, au declarat surse politice pentru Adevarul.

Mai multi prefecti si subprefecti, eliberati din functie de Guvern. Cine sunt cei numiti in functiile ramase vacante

22:25, 11.04.2024 - Guvernul a aprobat eliberarea din functie a 14 prefecti si 11 subprefecti din Bucuresti si mai multe judete, precum si numirea altora noi in locul acestora, la nivelul Capitalei noul prefect fiind Mugur Mihai Toader, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Mihai Constantin, informeaza Agerpres.roLa…

Medicul Catalin Cirstoiu, favorit pentru a fi candidatul comun al Coaliției la Primaria Capitalei SURSE

10:31, 18.03.2024 - In cazul in care PSD și PNL vor ajunge la un compromis și vor merge pe varianta unei candidaturi comune la Primaria Capitalei, cu prima șansa pleaca medicul Catalin Cirstoiu, susțin surse din Coaliție pentru „Adevarul”

Percheziții in București și alte doua județe. 12 persoane vor fi aduse la audieri SURSE

11:05, 13.03.2024 - Procurorii DNA efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție și de fals, savarșite in perioada 2018-2022. Potrivit informațiilor „Adevarul”, 12 persoane vor fi duse la audieri.

Remanierea Guvernului Ciolacu, pregatita dupa anunțarea listelor la primele alegeri. Cine ar putea pleca din Guvern SURSE

07:35, 07.03.2024 - Mai mulți miniștri care ar primi locuri considerate eligibile vor parasi Guvernul, fiind pregatita o remaniere de indata ce este anunțata lista pentru europarlamentare, potrivit informațiilor „Adevarul”

Jocuri de putere in Coaliție. Ce lideri ai PSD și PNL prind un loc fruntaș pe lista pentru europarlamentare SURSE

20:10, 27.02.2024 - PSD și PNL au ajuns la un acord de principiu in ceea ce privește raportul de forțe pentru primele 20 de locuri de pe lista pentru europarlamentare, pe primele poziții fiind lideri cu greutate din cele doua formațiuni, potrivit informațiilor „Adevarul“.

Culise. Cum arata imparțirea locurilor din Coaliție pentru europarlamentare SURSE

07:50, 27.02.2024 - PSD și PNL au ajuns la un acord de principiu in ceea ce privește raportul de forța pentru primele 20 de locuri de pe lista pentru europarlamentare, social-democrații avand cu 5 poziții mai multe fața de liberali, potrivit informațiilor „Adevarul”.


Ce parere ai despre aceasta stire?