Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Superstiţii de Ignat, ziua când se taie porcul. Ce e interzis să faci pe 20 decembrie şi cum atragi belşugul

Publicat:

In traditia populara se crede ca in noaptea de Ignat porcii viseaza ca vor fi taiati.  Se spune ca de acum incolo nu se mai ingrasa, nu mai pun carne pe ei si nu mai mananca, pentru ca si-au visat taierea. Singura activitate permisa in aceasta zi este taierea porcului.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lider al extremei drepte din Germania a fost amendat dupa ce a strigat un slogan interzis

23:16, 15.05.2024 - Bjorn Hocke, una dintre cele mai radicale figuri ale Partidului Alternativa pentru Germania (AfD, de extrema dreapta), a fost condamnat de justiția germana la plata unei amenzi in valoare de 13.000 de euro pentru utilizarea unui slogan nazist, potrivit raportului AFP.

Țara europeana care a interzis publicitatea la jocurile de noroc in mass-media

11:55, 01.05.2024 - Parlamentarii bulgari au adoptat in unanimitate și fara dezbateri amendamentele la Legea jocurilor de noroc, interzicand publicitatea acestora in mass-media, conform rapoartelor postului național de radio din Bulgaria (BNR).

Interzis pe viața in tenis. Acuzații de corupție și implicari legate de pariuri sportive

13:10, 20.04.2024 - Un arbitru de tenis din Bulgaria a fost interzis pe viața in acest sport. Este vorba despre arbitrul de scaun Pavel Atanasov, ​care a primit interdicția dupa ce si-a retras apelul pentru incalcari legate de pariuri si acuzatii de coruptie, a anuntat Agentia Internationala pentru Integritate in Tenis…

Unui consilier PSRM in Consiliul municipal Balți i s-a interzis intrarea in Romania

16:45, 09.04.2024 - Maxim Moroșan, consilier al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) in Consiliul Municipal Balți, spune ca polițiștii de la frontiera romana nu i-au permis astazi, 9 aprilie, accesul in țara vecina, pentru ca ar reprezenta „o amenințare la adresa securitații Romaniei”. Politicianul crede…

Fara Rusia la cea de-a 34 sesiune a Conferinței Regionale FAO: MAE a interzis participarea oficialilor ruși

19:20, 19.03.2024 - In perioada 14 - 17 mai 2024, Republica Moldova va gazdui cea de-a 34-a Conferința regionala a Organizației pentru Alimentație și Agricultura (FAO). Astfel, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a decis ca Rusia sa nu participe la conferința.

Moșii de iarna 2024. Tradiții și superstiții de Sambata Morților. Ce nu este bine sa faci pe 9 martie

13:30, 08.03.2024 - Moșii de iarna pica in 2024 pe data de 9 martie. Aceasta sarbatoare mai este cunoscuta in popor și ca Pomenirea morților sau Sambata piftiilor, fiind dedicata celor care nu mai sunt printre noi. In aceasta zi se ține cont de cateva tradiții și superstiții importante.

Tradiții și superstiții de 8 Martie. Ce este total interzis sa faci in aceasta zi, daca vrei sa nu ai ghinion tot anul

12:15, 07.03.2024 - 8 Martie, de Ziua Internaționala a Femeii, este o ocazie pentru a fi sarbatorile femeile de pretutindeni, dar este și un prilej pentru superstiții populare. Iata cateva dintre ele de care este bine sa ții cont in aceasta zi pentru a te feri de ghinion!

Se schimba regulile in școlile din Romania. Va fi interzis prin lege

12:06, 05.03.2024 - Școlile din Romania, din pacate, au devenit un mediu extrem de nesigur pentru toți cei implicați. De la elevi, profesori, și pana la parinți, toți sunt afectați de anumite aspecte negative. In acest sens, conform unui proiect de lege votat recent, se schimba regulile in școlile din Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?