Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Supă de păstrăv cu frunze proaspete de mentă

Publicat:

se mandreste cu supele pe care le pregateste si spune ca una dintre cele mai gustoase este cea de pastrav, datorita faptului ca acest soi de peste are o dulceata anume a carnii. Reteta pentru cum se gateste acest tip de supa e mai jos, povestita chiar de bucatarul banatean. “Pune sa se caleasca doua cepe date pe razatoare, un morcov, un pastarnac si o radacina de patrunjel. Cand au inceput sa prinda luciul, toarna in oala un sfert de litru de apa calduta, asezoneaza cu sare, piper boabe si doua - trei frunze de menta. Daca a clocotit oala un sfert de ceas e timpul sa pui acolo trunchiurile…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reteta originala de mici de la Cocosatu’ - Care este ingredientul secret

13:11, 27.04.2024 -  Pentru prepararea celebrilor mititei ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de vita, piper macinat, cimbru uscat, ienibahar, coriandru, chimion turcesc, anis stelat (flori uscate sub forma de stele), bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie, ulei, usturoi.Mod de preparareDaca vreti ca micii sa va…

Cum pastrezi frunzele de menta proaspete o perioada mai lunga. Metodele simple pe care sa incerci

17:05, 07.04.2024 - Frunzele de menta sunt folosite in bucatarie, dar nu numai, pentru a adauga aroma și prospețime intr-o varietate de preparate, inclusiv ceaiuri, cocktail-uri, salate, sosuri, deserturi și condimente. Pentru a le pastra proaspete o perioada indelungata, ia aminte sfaturile de mai jos!

Supa cu un efect de 100 de ori mai mare decat antibioticele. Delicioasa și ușor de preparat, are efect și asupra celor rezistenți la medicamente

10:36, 13.03.2024 - Supa de usturoi ar putea fi o alternativa potrivita pentru persoanele care vor sa evite antibioticele. Supa de usturoi poate fi pana la de 100 de ori mai eficienta decat antibioticele, sugereaza un studiu realizat de Universitatea din Washington.Usturoiul poate fi folosit pentru tratarea racelii, a…

Cea mai simpla rețeta de mucenici fierți muntenești: ingredientul folosit de Radu Anton Roman - gustul copilariei

16:21, 08.03.2024 - Mucenici muntenesti (fierti)Ingrediente:125 ml ulei1 lingurita de sare500 ml apa1 kg de faina sau cat primeste uleiul si apaSirop: 1 ceasca de miez de nuca macinat3 linguri de zahar1 lingurita scortisoarazahar vanilatcoaja rasa de la o lamaieMod de preparare:Se incalzeste putin apa, se cerne faina pe…

Cea mai simpla rețeta de mucenici fierți muntenești: ingredientul folosit de Radu Anton Roman - gustul copilariei

10:50, 07.03.2024 - Mucenici muntenesti (fierti)Ingrediente:125 ml ulei1 lingurita de sare500 ml apa1 kg de faina sau cat primeste uleiul si apaSirop: 1 ceasca de miez de nuca macinat3 linguri de zahar1 lingurita scortisoarazahar vanilatcoaja rasa de la o lamaieMod de preparare:Se incalzeste putin apa, se cerne faina pe…

Cat costa mucenicii in brutaria Laurei Cosoi, in 2024? Reacția Elenei Merișoreanu: ”Cine da atația bani?”. Solista ne ofera rețeta ei rapida, la jumatate de preț  EXCLUSIV

20:00, 06.03.2024 - Pe 9 martie este ziua in care cei 40 de Sfinți Mucenici sunt praznuiți de Biserica Ortodoxa. In aceasta perioada, gospodinele și celebrii bucatari se intrec in rețete de mucenici, care mai de care mai sofisticate. Dar, ii puteți gasi, și gata preparați, deși, cam scumpi, in brutaria din București a…

Cat malai se pune la mamaliga. Rețeta de mamaliga moale

15:31, 28.02.2024 - Mamaliga este preferata multor persoane, mai ales in combinații de mancare tradiționala, cu o tochitura pe langa, oua, branza sau cartofi prajiți. Cu siguranța deja va gandiți la mancare și cum sa preparați o mamaliga perfecta, așa ca iata care este rețeta de mamaliga moale, cat malai trebuie sa pui,…

Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasa a lui Catalin Scarlatescu: aroma de care te vei indragosti

10:11, 27.02.2024 - Ingrediente mucenici muntenești a la chef ScarlatescuPentru aluatul de mucenici muntenești500 de grame de faina50 de grame de drojdie200 de ml de apa calduta100 ml de uleisarezahar vanilatPentru zeama mucenicilor2-3 litri de apa350 de grame de zahar800 de grame de nuca macinata1 lingurita de scortisoaracoaja…


Ce parere ai despre aceasta stire?