Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sunt frumoase, sunt celebre, dar nu au noroc în dragoste. Vedetele care au fost părăsite printr-un simplu SMS

Publicat:

Celebritatile nu au scapat de cel mai urât mod de a întrerupe o relatie. 12 dintre ele au trecut prin experienta de a primi "papucii" printr-un clasic si urât SMS sau printr-un mesaj vocal.

- A fost parasita de printr-un mesaj de 27 secunde lasat în casuta vocala.

- A fost parasita de printr-un mesaj care aproape ca a lasat-o fara aer. "Am primit un mesaj cu doar câteva minute înainte sa urc pe scena".

- Cântareata a divortat în 2011 de ,…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fiica Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu a implinit 12 ani. Ce mesaj special a transmis cantareața: „Mulțumesc ca m-ai ales”

13:30, 09.04.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu! Antonia, fiica lor, a implinit 12 ani. Iata imagini superbe de la ziua de naștere a fetei foștilor concurenți de la America Express!

Taylor Swift și iubitul ei au inchis o sala de fitness pentru a se antrena in liniște

18:10, 26.03.2024 - Taylor Swift și Travis Kelce au fost vazuți la sala de fitness dupa ce au și-au aratat corpurile lor lucrate intr-o vacanța luxoasa in Bahamas, unde au fost surprinși iubindu-se ca in prima zi. Cantareața, in varsta de 34 de ani, și iubitul ei de la Kansas City Chiefs, tot in varsta de 34 de... View…

Power Couple Romania, 6 martie 2024. Anamaria și Tudor Ionescu, moment rupt din filme de dragoste. Ce mesaj i-a transmis soția

22:26, 06.03.2024 - Anamaria Ionescu a „refulat” și i-a transmis soțului ei, Tudor Ionescu, tot ce simte in ediția 15 din Power Couple Romania de pe 6 martie 2024. Concurenta i-a strigat de fața cu toata lumea un mesaj pe care cu greu il va putea uita. Camerele au surprins un moment rupt din filmele de dragoste.

Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj”

22:10, 21.02.2024 - Continue reading Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj” at Info real.

Premierul Marcel Ciolacu a fost primit de Papa Francisc. Ce mesaj de mulțumire i-a transmis șeful guvernului?

22:36, 15.02.2024 - "Astazi am avut ocazia speciala sa discut la Vatican cu Sanctitatea Sa Papa Francisc și sa-i exprim recunoștința pentru sprijinul acordat comunitaților romanești din Italia și din intreaga Europa", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook. Premierul se afla intr-o vizita oficiala in Italia, avand alaturi…

Taylor Swift ar fi harțuita de un fan! Celebra cantareața vrea sa il dea in judecata pe tanar: ”E o chestiune de viata sau de moarte”

11:50, 07.02.2024 - Probleme grave pentru Taylor Swift! Celebra cantareața ar fi harțuita de un fan, iar acest lucru i-ar aduce o mulțime de probleme. Artista este speriata și vrea sa ia masuri impotriva lui. Iata ce s-a intamplat și cat de mare este pericolul in care a ajuns!

Premiile Grammy 2024: Record istoric pentru Taylor Swift, dupa ce artista a primit a patra oara trofeul la categoria „Albumul anului’’. Premiul i-a fost inmanat de Celine Dion

14:01, 05.02.2024 - S-au decernat premiile Grammy care recompenseaza performanțele din industria muzicala. Cantareața americana Taylor Swift a stabilit un nou record in istoria Grammy, dupa ce a obținut pentru a patra oara in cariera sa, trofeul la categoria „Albumul anului’’. O surpriza in cadrul ceremoniei din Los Angeles…

Milioane de TikTok-uri au ramas fara sunet. Care ar fi cauza

17:05, 03.02.2024 - Milioane de melodii ale unor artiști precum Taylor Swift, Harry Styles, Ariana Grande, Adele și alții au disparut de pe TikTok in ultimele doua zile. Astfel, videoclipurile in care acestea erau utilizate ca sunet de fundal au devenit silențioase. Acest lucru s-a intamplat deoarece discuțiile dintre…


Ce parere ai despre aceasta stire?