Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Sunt curat, epilat feminin, ofer sex contra cost, dar fără graşi şi miştocari”

Publicat:

Mesajul unui travestit din -a postat anuntul pe internet sub numele de „”, iar pe contul de pe reteaua de socializare Netlog poarta pseudonimul de „Alacry”. Are 29 de ani si este un travestit din comuna Aninoasa, care face senzatie pe internet intrucat este singurul homosexual din Arges care s-a deghizat in femeie, lasandu-si chiar si parul sa-i creasca lung.

Citeste articolul mai departe pe universulargesean.ro…  

Sursa articol: universulargesean.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sa ne ținem departe de droguri! Conferința „CURAT”, la Iași, pe 18 mai 2024

10:55, 13.05.2024 - Omul care aduce vestea – Psihologul Geanina Lupescu, hipnoterapeut Sa ne tinem departe de droguri! Conferința „CURAT”, la Iasi, pe 18 mai 2024 Mesajul echipei de proiect: I???????????????????????? ???????? ????????????????????????????, ???? ????????????????????????????̦????????! E timpul sa ne acceptam…

Mesajul senatorului de Argeș, Ovidiu Puiu, cu ocazia sarbatorilor pascale

11:40, 03.05.2024 - „Sa primim sfintele sarbatori pascale in case și in suflete cu ascultare, ganduri și fapte bune, iertare și ințelegere. Sa fie buni creștini! Credința da sens vieții și da puterea de a iubi și de a invinge toate grijile! Paște fericit!” Ovidiu Puiu, Senator de Argeș

Mesajul premierului Marcel Ciolacu de Ziua Tineretului: Fii curat la volan

13:50, 02.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj, joi, de Ziua Tineretului, cu privire la riscul conducerii sub influența alcoolului sau a altor drogurilor, anunțand inițierea unei campanii de responsabilizare in acest sens.

CSM Constanta a castigat titlul national la baschet feminin: Mesajul primarului Vergil Chitac – Felicitari tuturor celor care au pus umarul la cresterea performantei sportului constantean. (GALERIE FOTO)

12:36, 24.04.2024 - CSM Constanta si a adjudecat titlul national la baschet feminin, in urma a trei confruntari cu FCC Baschet UAV Arad, scorul general fiind 3 0. Prima partida dintre cele doua echipe s a incheiat cu victoria baschetbalistelor de pe litoral 72 ndash; 65 , aceasta fiind urmata de un alt succes 88 ndash;…

Emilia Ghinescu iși sarbatorește fiul! Mesajul emoționant pe care l-a transmis cantareața cu aceasta ocazie, pe internet: „Baiatul meu drag” / FOTO

10:35, 21.03.2024 - Este o zi importanta in familia Emiliei Ghinescu! Celebra interpreta de muzica populara de la noi, care are trei copii, iși sarbatorește astazi, 21 martie 2024, fiul. Iata ce mesaj a transmis cantareața, in urma cu puțin timp, pe rețelele sociale!

Mesajul SRI de 8 martie, viral pe internet: "Cele mai bune filaje nu ne aparțin". Ce au transmis alte instituții

13:50, 08.03.2024 - O postare a Serviciului Roman de Informații (SRI), publicata de 8 martie, a devenit virala pe rețelele de socializare starnind un val de reacții in randul internauților. Mesaje de felicitare de Ziua Internaționala a Femeii au fost transmise și de alte instituții ale statului.

Cum a reacționat Patrick Mouratoglou, dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep. Mesajul antrenorului de tenis a starnit un val de reacții pe internet: „Adevarul a invins”

09:45, 06.03.2024 - Dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a scris și un mesaj pentru victoria obținuta de sportiva noastra. Iata care a fost mesajul antrenorului, care a general un val de reacții in mediul online!

Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Mesajul emoționant transmis de Sabina Cercel, nora regretatului manelist, pe internet: „Te vom iubit mereu, tata!”

11:21, 19.02.2024 - Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Regretatul interpret de muzica de petrecere a trecut in neființa, in toamna anului 2021, rapus de boala nemiloasa COVID-19. Iata ce mesaj emoționant i-a transmis de Sabina Cercel, soția lui Ionuț Cercel, pe internet, regretatului artist!


Ce parere ai despre aceasta stire?